Lenze ja som nechcel citaty z netu,ale skutocnu,realnu skusenost,ze ci to ozaj funguje,alebo je to len reklama,aby z nas vytiahli 200-te kacek.
Ty si mi pisal o zubnej paste a tu mi poradili aj v praci.Skor ma zaujimal ten displex.
DISPLEX
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jo, ale moje zkušenost je přesně jak píšou v odkazech, proto sem si i stál za svým, kolem technologie použití. omlouvám se .
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- TobiZC
- Pokročilý
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Displex 5g 107Kc:
http://www.ame.cz/index.php?param=admfu ... 00&mp=CHEM
Kdysi jsem pouzivali na lesteni plexiskla, kdyz jsme jeste staveli nf zasilovace pastu na lesteni chromu (uz nevim, jak se to jmenovalo) nebo zubni pastu. To vse fungovalo na zaklade klasickeho lesteni "brusnou" pastou.
Ted pouzivam:
DISPLAY POLITUR 2,5g
E.V.I.GmbH - Neuried,Germany
Je to pravdepodobne husty roztok teflonu, ktery se zalesti do skrabancu a ty pak nejdou videt - pomuze to zlepsit celkovy dojem. Bylo to myslim kdysi v akci v Conradu. Ted uz to v nabidce nemaji.
http://www.ame.cz/index.php?param=admfu ... 00&mp=CHEM
Kdysi jsem pouzivali na lesteni plexiskla, kdyz jsme jeste staveli nf zasilovace pastu na lesteni chromu (uz nevim, jak se to jmenovalo) nebo zubni pastu. To vse fungovalo na zaklade klasickeho lesteni "brusnou" pastou.
Ted pouzivam:
DISPLAY POLITUR 2,5g
E.V.I.GmbH - Neuried,Germany
Je to pravdepodobne husty roztok teflonu, ktery se zalesti do skrabancu a ty pak nejdou videt - pomuze to zlepsit celkovy dojem. Bylo to myslim kdysi v akci v Conradu. Ted uz to v nabidce nemaji.