Ked s nim nebudes spokojny, tak ho vezmem, ja cidlo prelepovat nemusimzirafak píše:na nejakom "kilecku" by sme sa vedeli dohodnut

Kolecko na ovladani podsviceni by jsi mel nejspis jenom se sadou pro lepsi viditelnost. S tim sklonem a intenzitou ti to nepotvrdim, pac mam to rele vyhozene ven a zapinam si to sam. Ale to, co Ford provadi nejsou svetla pro denni sviceni, ale jenom automaticke rozsviceni svetel. Pro denni sviceni se davaji samostatne svetla, ktere by treba svitily samotne...xkrizr01 píše:No me na dennim sviceni u fofo2 zarazi vice veci:
1. nemam kolecko na ovladani podsviceni palubovky
2. u meho auta (stare 2 mesice) sviti pri dennim sviceni stejne zarovky jako pri nocnim, bylo mi to divne, tak jsem to zkousel proti zdi a mam pocit, ze pri dennim sviti s mensi intenzitou a v jinem uhlu (kdyz prepnu nocni, tak se rozsviti vic a kuzel svetla sjede niz)
3. nechapu, proc i pri dennim sviceni je podsvetlena palubovka a sviti i zadni svetla, to zakon nevyzaduje, ne?
Muzete jeste nekdo potvrdit tyto poznatky?
Take se hlasim, zadni svetla a podsvicena pristrojovka je ve dne k nicemu.Glip píše:A prisiel uz niekto na to ake?zirafak píše:Tak isto je to predpripravene vo Focuse 2 a je mozne to spojazdnit za pomoci rele R15 Ford cislo 1 425 751/nie vsak v modely od 04/2007.Je tam zmenena elektroinstalacia a asi sa tam musi dat rele ineho cisla.
Ted jsem si vzpomnel, ze ta intenzita se menit muze a sklon taky, pac kdyz jsem se kdysi hrabal ve fofo 1 a montoval automaticke rozsviceni svetel, byl tam jeden dratek, ktery tohle delal. Po zapnuti svetel se svetla sklopily a svitily mene, ale myslim, ze to bylo po zapnuti mlhovek...!xkrizr01 píše:Jasne Ahmede, neni to denni sviceni, protoze sviti stejna svetla a stejna zarovka, ale ta intenzita a sklon svetel se podle me fakt meni pri prepinani z polohy "nula" na polohu "potkavacky". Jeste pockam na dalsi nazor, protoze se chci dobrat k tomu, jestli je vubec nutne vecer prepnout z nuly na potkavacky, kdyz to sviti skoro stejne. Pokud ta zmena ve sviceni neni nejak markantni, vubec bych na to nemyslel, neprepinal bych v noci svetla a bral bych to jako obycene automaticke rozsvecovani potkavacek.
no ja som to dnes chcel skusit , ale nic take tam nemam a je to rocnik 12/2005zirafak píše:Neviem,ako to je vo vyhlaske v nasich krajoch ohladne svetiel na denne svietenie,ale v USA,kde je v urcitych statoch povinne svietit cely rok,auta niesu dovybavene ziadnymi inymi svetlami,len svietie klasicke predne stretavacie svetla bez podsvietenia palubnych pristrojov,SPZ a zadnych svetiel.Tak isto je to predpripravene vo Focuse 2 a je mozne to spojazdnit za pomoci rele R15 Ford cislo 1 425 751/nie vsak v modely od 04/2007.Je tam zmenena elektroinstalacia a asi sa tam musi dat rele ineho cisla.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů