Call of Duty-Modern Warfare je skutečně asi nejlepší válečná hra jakou jsem kdy hrál.Jsem registrovaný evropský hráč těchto pařep,hrál jsem celosvětové a evropské ligy Operace Flaspoint a její pokračování Armed Assault.Ovšem to co nabízí CoD4 MW,zatím nenabídla žádná z těchto her.Je pravdou,že jí je podobná co se týče hratelnosti a grafikou Medal of Honor-Airborne,ta je ovšem ze 2 světové a má daleko větší hardwérové nároky.U CoD 4 je hratelnost,jakou jsem ještě nezažil,supr příběh.Tato hra Vás úplně pohltí.Např nepřítel má na těle 16 mist záhasu kulkou a chová se podle toho kam ho trefíš.Třeba trefíš li-ho do ramene,udělá otočku o 180 stupnů,přitom klesá k zemí a v té vtrtuli ještě střílí do luftu,na zemi sebou mele v posledním tažení,dokud ho nedorazíš.Jsou vidět zranení,jako třeba rozříštěna hlava a pod.Máš k dispozici 70 druhu zbraní od obyčejné brokovnice,přes utočné automaty jako je G36,M1A,MP40,samopaly,sniperky,granáty,C4,miny,protitankové zbrane jako je Jawelin nebo RPG.Je tam jedna mise,kde jsi jako elitní sniper a máš zabít jednoho ruskýho bosse ,který sidlý v městečku Pripjat.Mnoho z vás ví že je to prdel blízko Černobilu,která je ozařená.Je to už ale po letech,takže radiace je tam jen místy.Ovšem jsou tam ozaření psi,kteří se živí mrtvolamy,a bez váhaní se na Vás vrhou a zabíjí Vás.Pokud ho vidíš a on ne,je to dobře a okamžitě kill.

.Je to skutečne kouzelné,jak to tvurci zpacovaly,je to jakoby černobílé,tráva ozařená,vymřelá,mesto polorozbořené,prostě město duchů,tak jako ve skutečnosti.Toto je asi nejlepší mise z celé dějoví linnie,která na sebe samozřejmě navazuje.Hups,to jsem se rozepsal,taková mala recenze Call of Duty Modern Warfare.Skutečně mohu jen doporučit.