zewl píše:chmelko: ty jsi testovaci jezdec nebo co? Zes jezdil v takovych karach, jejichz jmena si neodvazuji ani vyslovit
to ARO jsi kradl nebo co?novako píše:oproti ostatním nic moc - Saab 9000 2,5l turbo (úžasný "turboefekt"), moto Suzuki 1100 (150kW, trhalo to od řidítek....), FF 2,0i, terénní ARO (mj. ovládání plynu pomocí kleští, držících konec lanka plynu pod palubní deskou, klečíce na podlaze a to ve 3hod.ráno....), sidecrossová motorka (včetně místa spolujezdce na "kramolínské krosové dráze" - jsem rád, že žiju!), několik malotraktorů a také Ford Focus WRC, Subaru Impreza WRC, Citroen Xsara WRC, Škoda Octavia WRC a Lancia Delta HF Integrale (bohužel jen 1:10...) a nakonec i pár letadel (ale jen modelů...)
Asi jsem divnej,ale tohle Ti závidim víc než řízení nějakého sporťáku....Mira píše:BVP - bez řidičáku v Bosně 1999![]()
v 16 - 17-ti LIAZ s návěsem - naučil jsem se včetně couvání, LIAZ s vlekem ale bez couvání a jenom po poli když byla řepná kamaň. Pak přišel na řadu MAN s cisternou.
ve 14-ti jsem s nakladačem dělal na poli stohy slámy (taťka svačil pod stromem v chládku a jen z dálky kontroloval)
... prostě největší zážitky jsou z dětství. žádný spešl fára jsem zatím neřídil
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti