Zatvaranie piatych dveri u FoFo II Combi
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, z lehka nebo samospádem bez pomoci se zavírají pouze občas, kdy doklapnou sami. Nemám kombíka, ale většinou jim musím pomoct přibouchnutím. Je to protivný. Taky jsem měl Filcku, tam jsem při zavírání dveře pustil tak ve 20 cm a spolehlivě se zavřely. Taky mě tu štve, že tu nejsou žádné vymezovače vůle (gumové šrouby), ale musí se dotahovat zámek 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- DalinCK
- Nováček
Mam Focus C-MAX a patym dverim musim vetsinou pomoci, samotne se nezaklapnou. Oproti jinym autum je to docela rana. Take bych privital aby dvere sly zavirat treba jako u Octavie, kde je pustim jen z 10-15 cm vysky a ono to klapne a je to zavrene. U C-MAXe kdyz zavira dvere manzelka a sedim v aute, tak je zavre, jde si sednout, a protoze to hlasi na palubnim PC, ze nejsou zavrene, tak ji posilam, aby s nimi trochu vice triskla ...
. Pak sedne do auta, triskne s bocnima a dostane drzkovou, ze s tim moc triska
, takze si nevybere ...

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
heh. presne takDalinCK píše:Mam Focus C-MAX a patym dverim musim vetsinou pomoci, samotne se nezaklapnou. Oproti jinym autum je to docela rana. Take bych privital aby dvere sly zavirat treba jako u Octavie, kde je pustim jen z 10-15 cm vysky a ono to klapne a je to zavrene. U C-MAXe kdyz zavira dvere manzelka a sedim v aute, tak je zavre, jde si sednout, a protoze to hlasi na palubnim PC, ze nejsou zavrene, tak ji posilam, aby s nimi trochu vice triskla .... Pak sedne do auta, triskne s bocnima a dostane drzkovou, ze s tim moc triska
, takze si nevybere ...

ja som minule tak treskol s bratrancovym kufrom od mondea, zvyknuty zo svojho Focusu.. hned som sa mu ospravedlnil

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mortiz
- Nováček
Jsem na tom úplně stejně, na jedno zatáhnutí dveře nejdou prakticky zavřít. Vždycky je musím přibouchnout z vrchu
. Než jsem to dostal do ruky, tak to byly rány jak z děla
. A když je auto trošku špinavé (stačí jet chvíli v dešti a bez zástěrek je kufr zasraný hned) tak se zmažu a lištu mám potom pěkně opalcovanou. Tohle se mi na felicii nestávalo

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hmm. inac tie zasterky pomahaju aby sa kufor tak nespinil? (viem ze je to offtopic)Mortiz píše:Jsem na tom úplně stejně, na jedno zatáhnutí dveře nejdou prakticky zavřít. Vždycky je musím přibouchnout z vrchu. Než jsem to dostal do ruky, tak to byly rány jak z děla
. A když je auto trošku špinavé (stačí jet chvíli v dešti a bez zástěrek je kufr zasraný hned) tak se zmažu a lištu mám potom pěkně opalcovanou. Tohle se mi na felicii nestávalo
![]()
- Mortiz
- Nováček
No myslím že horší to s nima určitě nebude. Určitě od kol neodstřikuje tolik vody. Když jedu v dešti, celkem se to za autem víří a každou chvíli stírám zadní okno. Ale se zastěrkama se mi fofik moc nelibi, viděl jsem ho u prodejce a připadali mi strašně velké.mehturt píše:hmm. inac tie zasterky pomahaju aby sa kufor tak nespinil? (viem ze je to offtopic)
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no nie je to az take zle.. kolega Forfoc ich ma.. da sa
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... opic&t=858
esteze ten zadny stierac ma cyklovac
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... opic&t=858
esteze ten zadny stierac ma cyklovac
- killerhammer
- Test driver
caute, ja mam nove fofo2 hatchback a mam rovnaky problem. bol som zvyknuty u predchadzajuceho auta skoda fabia zatvarat kufor silou "tak akurat" ale ked zatvaram rovnako na fofo2, stale hlasi nezavrete dvere. musim riadne pribuchnut. zda sa mi ale, ze je to problem len citlivosti toho snimaca uzavretia, lebo prve dni, ked som este nemal prestudovany manualDalinCK píše:Mam Focus C-MAX a patym dverim musim vetsinou pomoci, samotne se nezaklapnou. Oproti jinym autum je to docela rana. Take bych privital aby dvere sly zavirat treba jako u Octavie, kde je pustim jen z 10-15 cm vysky a ono to klapne a je to zavrene. U C-MAXe kdyz zavira dvere manzelka a sedim v aute, tak je zavre, jde si sednout, a protoze to hlasi na palubnim PC, ze nejsou zavrene, tak ji posilam, aby s nimi trochu vice triskla .... Pak sedne do auta, triskne s bocnima a dostane drzkovou, ze s tim moc triska
, takze si nevybere ...