Boty do auta
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nevím nás kdysi dávno učili v autoškole,že dobrej šofér musí umět řídit mít cit ve všem a odjet a řídit cokoliv.Takže to prostě na normální ježdění v práci a do práce neřeším.Samozřejmě ,když jedeme na delší cestu /což je asi u každého relativní/ u mě na příklad do Frýdku či na dovolenou jezdím v botech ,který používám na floorbal.Obyčejný sálovky za pětibábu.
- NEEO
- Test driver
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mne je to jedno, nikdy som nic neprezuval okrem lyziarok...
ale najradsej v teniskach.
inac som si nedavno vsimol, ze neovladam plyn prednou castou chodidla, ale skor strednou az zadnou castou (priehlavkom)
je mi to tak lepsie, pedal netreba tak hlboko stlacat, staci potom len maly jemny pohyb. pata je stale na jednom mieste a nohy mam aj viac vystrete, co mi tiez viac vyhovuje

vy ako?

ale najradsej v teniskach.
inac som si nedavno vsimol, ze neovladam plyn prednou castou chodidla, ale skor strednou az zadnou castou (priehlavkom)

vy ako?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nemám dva a půl metru,ale snesl bych sedačku ještě tak o dva tři zoubky dál pro tu ideální polohu.Takhle mě na delší cestě začne bolet nárt a tak si pomáhám tak,že nohu na plynu(bosou nebo v ponožce)nemám,ale držim ho jen palcem...Jasně že u nohymisoo píše: inac som si nedavno vsimol, ze neovladam plyn prednou castou chodidla, ale skor strednou az zadnou castou (priehlavkom)je mi to tak lepsie, pedal netreba tak hlboko stlacat, staci potom len maly jemny pohyb. pata je stale na jednom mieste a nohy mam aj viac vystrete, co mi tiez viac vyhovuje
![]()
vy ako?

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
RopakKota: Teda ani nevíš jak si mě s tim nártem dostal. Od tý doby co mám Fofa mě bolí nárt na pravý noze a teprve teď jsem přišel na to čim to je! 14dní sem ve Fofu neseděl a noha se dala do pohody a včera jsem ujel blbejch 60km a nárt zase bolí, a já s tim už byl i u doktora a ten že to mám jen namožený, že prej z práce, já na to že se jako číšník živim už pár let a nic a najednou tohle! Prostě ve Fiestě nic a ve Fofu mám asi tu nohu nějak blbě! Zřejmě jak mám sedačku hodně nahoře tak pak víc ohybám i nohu na pedál.
Jinak k tématu - řídím v čem zrovna jdu, ale nikdy ne v pantoflích!
Jinak k tématu - řídím v čem zrovna jdu, ale nikdy ne v pantoflích!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam tiez dost hore, co je ale blbe, ze vo ff2 nizsie uz dat nejde... tam je sedenie aspon o 5cm vyssie ako u ff1 !!RopakKota píše:Teď už je opravdu k nezaplacení![]()
Jinak je to možná výškou sedačky.Já jí mám taky nahoře...Tak zkusim snížit a uvidim .Zkus to taky

aj v ff2ST sa sedi vyssie ako v ff1 !!

volant mam uplne vysunuty a sedacku co najdalej asi tak v 4/5 vzadu aby som mal nohy co najviac vystrete.
ale uz sme trochu OT, tak aby nas nevymazali, tak : tenisky !!

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkusim protože nárt vážně bolí a už vim že to je z Fofa, ale jak jsem ho před tim řídil často, tak jsem si tho nevšim. Ve fiestě a hlavně v Mitsubishi sedim nízko a noha je OK. Jen jestli dám sedačku níž a pomůže to, budu litovat toho že zase sedim nízko, mě se to zrovna na Fofu tak líbilo, že sedim vysoko
Ještě jsem si vzpoměl na jednu příhodu k botám za volantem. Jednou jsme s kámošem jeli dodávkou a na křižovatce zastavily, ale auto za náma ne,
uslyšely jsme brzdy a najednou rána! Kámoš řídil a hned vylít ven, nasranej byl, ale když viděl tu krásku za volantem tak ho vztek přešel, on je sukničkář a dodávka byla firemní, tak co....Ale když ta buchta vylezla po chvilce ven ze slovy : Mě asi trochu zklouzla noha a pánové to co jsem na těch nohách viděl stálo za to. Takový jehly sem snad ještě neviděl. Kámoš zase zrudnul vzteky a měl jsem co dělat ho uklidnit aby milé modelce nepřebarvil oči!

Ještě jsem si vzpoměl na jednu příhodu k botám za volantem. Jednou jsme s kámošem jeli dodávkou a na křižovatce zastavily, ale auto za náma ne,

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- brava
- Junior
Slovenština
2 misoo : Omlouvám se za neznalost a odběhnutí od tématu, ale co to je to překrásné slovenské "priehlavok" , myslíš klenbu či co?
Přiznám se, že jsem si doposud myslel, že slovensky docela obstojně rozumím, ale tímhle slovem si mě fakt dostal. Ta slovenština je opravdu nádherná
.
2 jozkablack : No jo, ženský, než aby vypadaly nemožněééé v teniskách anebo se přezuly, tak raději do někoho bouchnou. Ale občas jsou i užitečný
.
Přiznám se, že jsem si doposud myslel, že slovensky docela obstojně rozumím, ale tímhle slovem si mě fakt dostal. Ta slovenština je opravdu nádherná

2 jozkablack : No jo, ženský, než aby vypadaly nemožněééé v teniskách anebo se přezuly, tak raději do někoho bouchnou. Ale občas jsou i užitečný

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

-
- Test driver
Re: to chmelko
myslel som tieto,ale v čiernej farbe..su absolutne super. makkučke, krasne cítit pedale..brava píše:to chmelko: Dobrý škorně - basket jsem v autě jěště nehrál
- Přílohy
-
- goodyear.jpg (8.05 KiB) Zobrazeno 2312 x
-
- Zkušený
Ja mám nejradějí, vždy jako by o stupěň nižší vhodnou podrážku než je roční doba
)))
chorvatsko bosky, město žabky, v dodávce nazouváky, na delší podzimní jízdu botasky (jako chmelko
v zimě rozhodně ne kotníčkáče, to jen když musím do závěje, nemám v tom cit.
Ale řídilo se už i v přezkáčích atp..
Jinak kdo nemá na Sparco, tak Ford má za sponzora Pumu, ne ?

chorvatsko bosky, město žabky, v dodávce nazouváky, na delší podzimní jízdu botasky (jako chmelko

v zimě rozhodně ne kotníčkáče, to jen když musím do závěje, nemám v tom cit.
Ale řídilo se už i v přezkáčích atp..

Jinak kdo nemá na Sparco, tak Ford má za sponzora Pumu, ne ?

- brava
- Junior
Re: to chmelko
No tak tyhle vypadají opravdu dobře, musím mrknout na cenu .Dík za tip.chmelko píše:myslel som tieto,ale v čiernej farbe..su absolutne super. makkučke, krasne cítit pedale..brava píše:to chmelko: Dobrý škorně - basket jsem v autě jěště nehrál
Naposledy upravil(a) brava dne 04.06.2008 19:17, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: