Tak můj černý mazlík tam ani nesmí chybětExciteFF píše:Taky se hlásím a moc se těším...

Tak můj černý mazlík tam ani nesmí chybětExciteFF píše:Taky se hlásím a moc se těším...
Postupice II.?PedroH píše:Tak já taky předběžně hlásím svou plnou účast - na všechny dny. Pokud by někdo chtěl přibrat cestou (Skubi, Herizn, Zewl...) nebo bych se mohl s někým svézt (Pelen, případně někdo z Ovy...), tak se mi ozvěte na SZ a domluvíme se...![]()
že by do řady a zahradní hadice?pelen píše: Postupice II.?
Zatim mam termin v ukolovniku.
Prespani neni problem. Jak to bude s hygienou?
Vzpomente si na leta, kdy jste jezdili na cundry.pelen píše: Jak to bude s hygienou?
To je super, ja myslel, ze tam vubec voda nebude.big_bart píše:Vzpomente si na leta, kdy jste jezdili na cundry.pelen píše: Jak to bude s hygienou?Jinak pro rozmlsane je moznost se osprchovat a umyt u nas v baraku, jinak je na zahrade, kde se kona party studna, popripade hadice na oplachnuti.
Nebo moznost pro otuzile - koupani v rybnice
![]()
![]()
Budeme Vám všichni moc držet palečky,aby vše bylo v pořádku! Jinak tě tu moc rádi uvítáme a aspoň to pořádně oslavímeRebik píše:Sakra, sakra vidím to špatně, pár dní před tím rodíme..... Leda, že by už tady byla tchýně a já potřeboval přestávku -))
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host