stát je rozjebanej kam se podíváš, všechno je v rozkladu a furt se řeší jenom samý p*čovinyfofok píše:Jakej máte názor na přístup vedení obce ke slavnýmu rodákovi v Reportéřích ČT.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... -nechceme/

stát je rozjebanej kam se podíváš, všechno je v rozkladu a furt se řeší jenom samý p*čovinyfofok píše:Jakej máte názor na přístup vedení obce ke slavnýmu rodákovi v Reportéřích ČT.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... -nechceme/
To je ale hloupost.enjoy píše:Jestli máš rád SUV a nelíbí se ti Cayenne GTS, tak kecáš že máš rád SUV
To je globalizace. To že maj US auta všechno z Mexika je známá věc. Ale že na něm mám přední mlhovky z Maďarska mě docela šokovalo.maverick píše:Mne pride prave Panamera akesi nedokoncene auto...ani hatch, ani kombi.
Perlicka na zaver - blinker na Cayenne (ten maly medzi naraznikom a blatnikom na boku auta) sa vyraba v Polsku
To právě ne, protože všechno, ale úplně všechno je to na jedno brdo. Podívej se na ta auta v noci, ve tmě. Když jdeš po chodníku nebo jedeš autem a jen tak je periferně zaznamenáš. Zaujmou tě něčím? Ne, prostě kolem tebe projela nějaká zaoblená masa a zase se ztratila. To je daň aerodynamice a společným platformám.enjoy píše:Tak jaké se ti zdá jako etalon pro SUV?
Touareg, XC90, Q7 nebo co by to tak mohlo být?
Ano, a zvlast ked na tom nevie jazdit lebo si to zoberie od manzela/milenca a vyrazi na nakupy...parkuje krizom cez 2 miesta, oskrabe vedla stojace autaenjoy píše:Pro mě je kategorie SUV zaškatulkovaná jako auto pro paničky.
No a co? Sedačky se zas vyráběj na Slovenskumaverick píše:Perlicka na zaver - blinker na Cayenne (ten maly medzi naraznikom a blatnikom na boku auta) sa vyraba v Polsku
myslis takto ?maverick píše:Ano, a zvlast ked na tom nevie jazdit lebo si to zoberie od manzela/milenca a vyrazi na nakupy...parkuje krizom cez 2 miesta, oskrabe vedla stojace autaenjoy píše:Pro mě je kategorie SUV zaškatulkovaná jako auto pro paničky.
pšššštAdow píše:Až na to, že toto nebylo cizí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti