Úprava povrchu karoserie
- krajson
- Nováček
Re: Folie vs. celolak
plasti dip je len imidzovka, ten kto striekal ti potvrdi, ze slabo kryje a ked chces na cierne auto dat biely dip tak mines strasne moc farby. Potom treba sikovneho "striekaca", ktory neodflakne pripravu pred striekanim, hlavne primer na hrany dveri, zaoblenia, blatniky, lemy,... proste vsade kde by sa to namahalo. uz som nazivo videl vela odfusovanej roboty s dipom. Zevraj je teraz novinka raceDIP, ma mat o cosi lepsiu krycu schopnost a byt odolnejsi. Tiez som nad tym uvazoval, ale ked som si zratal + a -, tak mi vyslo, ze radsej celolak a vylestit. Ono je to na aute pekne ked to je nove ale po prvej zime sa ti to zacne odliepat a potom to uz take pekne nebude...
- Road
- Člen klubu
A nebude jednodušší se poohlídnout a nebo počkat, až bude auto v takové barvě, jakou chceš? To, že bys nechal udělat celolak nebo fólii, musíš mít stejně změnu v TP a při případném prodeji to v TP budeš mít zapsáno a každý bude podezřívat co s tím autem předtím bylo... Jak jsem si nechal tónovat okna, tak jsem se ho na fólie ptal a hlavnĕ na to, jestli se při aplikaci může poškodit lak. Odpověď byla, že u starších aut se na to tak nehledí, protože tam si to lidi nechají dávat z důvodu, že lak je po smrti a u novějších se dává větší pozor, ale i tak se může stát, že se podaří říznout do laku.
- x.line
- Pokročilý
EDIT: nenechavej citace, pokud je to posledni prispevek ... ZaQik
já jsem se hlavně přikláněl k tomuto autu z důvodu dobré ceny a hlavně důvěryhodnosti prodávajícího.
No, uvidíme jak to dopadne.... Co jsem tu na fóru řešil folii s Víťasem, ktery to má na autě už myslím třetím rokem, tak ten si to chválí
já jsem se hlavně přikláněl k tomuto autu z důvodu dobré ceny a hlavně důvěryhodnosti prodávajícího.
No, uvidíme jak to dopadne.... Co jsem tu na fóru řešil folii s Víťasem, ktery to má na autě už myslím třetím rokem, tak ten si to chválí

Ford Mondeo MK IV 2.0 TDCi Titanium X
Ford Mondeo MK5 2.0 TDCi Vignale
Ford Mondeo MK5 2.0 TDCi Vignale
-
- Nováček
Určitě bych šel do DIPu, poměr cena a výkon je bezkonkurenční. Co se týká odolnosti tak klasický věci jako je myčka, vapka apod. na něj nemají vliv, jen je třeba nechat par dní ten dip odpočinout 
Když budeš stříkat bílou na stříbrnou tak to máš za třetinovou cenu oproti folii a můžeš si to udělat sám, nehledě na opravy který zvládneš jen štětcem, např. po nějakém otření o cizí auto

Když budeš stříkat bílou na stříbrnou tak to máš za třetinovou cenu oproti folii a můžeš si to udělat sám, nehledě na opravy který zvládneš jen štětcem, např. po nějakém otření o cizí auto
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No co sem slysel tak plastidip neni na velky plochy moc dobrej, jsou videt tahy atd.
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

-
- Nováček
Nechápu kde berete ty chytrosti , jsem první lakovna na plasti dip v české republice , mám za sebou přes 40 aut , ale vy tu chodíte asi samí odborníci. za 1 Není plasti dip , jako plasti dip , za 2 je třeba dodržet vrstvení (10 vrstev) ,za 3 celolak pod 40 je ciganska nebo garážová robota ,za 4 celolak má menší životnost , po 3 měsících nabouráš a už to nedostříkáš , plasti dip opravy po oděrce jsou v desítkách korun a řádově v minutách ............ než budete psát blbosti něse si zjistěte
-
- Nováček
- enjoy
- Test driver
http://www.kamadrogerie.cz/domain/kama/ ... 160-cz.jpg
Tímhle to pohodlně a bezezbytku sundáš.
A mám dotaz, co povíš na naleptaný lak u alu kol, po tom, co se plasti dip odstraní? Někdo tu i dával foto.
Tímhle to pohodlně a bezezbytku sundáš.
A mám dotaz, co povíš na naleptaný lak u alu kol, po tom, co se plasti dip odstraní? Někdo tu i dával foto.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- krajson
- Nováček
najskor som cital citovanie mojho prispevku a pozeram, ze rly ?
kazim kseft ??
no ked hned pod tym citam, ze "jsem první lakovna na plasti dip v české republice" tak
prajem vela uspechov s gumou a malo reklamacii s odlepovanim dipu po prvej lepsej zime.

no ked hned pod tym citam, ze "jsem první lakovna na plasti dip v české republice" tak

prajem vela uspechov s gumou a malo reklamacii s odlepovanim dipu po prvej lepsej zime.

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
¨první lakovna na plasti dip v české republice , mám za sebou přes 40 aut
na to jak je dlouho plastidip na trhu trochu chabe skore ne? Nebo kazde auto i komplet odstrojis, prebrousis, nastrojis?
Za 40tis cigansky nebo garazovy celolak? Za 40tis uz je na aute hezky lak (lakovna pro Forda).
S chuti do me, jsem ten co folie a dip vidi jen jako "cool" trend, davam prednost klasickym lakum

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- Nováček
poleptany lak na kolech po sundání plasti dipu ?
Tak jedna z možností je , že jsi použil neorigo plasti dip sprej , nebo neorigo ředidlo, nebo jsis přelakoval dříve kola z nějakého spreje a ne dvousložkovým lakem
sundání lepidla po folii??? nepomohl mi ani osdtaňovač od 3M a bavor měl zničený lak, jinak folie jsem lepil asi 3 roky
reklama?? To já nepotřebuju a za mě mluví moje práce ... to je moje reklama
reklamace ? měl jsem jednu na crossfire , který jezdí 290 km/h .......... bohužel toto není rychlost pro plasti dip, alespoň ne v prvních dnech
celolak ??? pod 40 se nemůžeš dostat , když to má přežít 3 roky..........dělal jsem 5 let v lakovně na Impextě , kde litr barvy nejde pod pětku. značková barva , značkové laky , značkové plniče atd ....... to jsi z matrošem přes dvacku , ale poslké kurevstva koupíš na jedno auto za trojec
Tak jedna z možností je , že jsi použil neorigo plasti dip sprej , nebo neorigo ředidlo, nebo jsis přelakoval dříve kola z nějakého spreje a ne dvousložkovým lakem
sundání lepidla po folii??? nepomohl mi ani osdtaňovač od 3M a bavor měl zničený lak, jinak folie jsem lepil asi 3 roky
reklama?? To já nepotřebuju a za mě mluví moje práce ... to je moje reklama
reklamace ? měl jsem jednu na crossfire , který jezdí 290 km/h .......... bohužel toto není rychlost pro plasti dip, alespoň ne v prvních dnech
celolak ??? pod 40 se nemůžeš dostat , když to má přežít 3 roky..........dělal jsem 5 let v lakovně na Impextě , kde litr barvy nejde pod pětku. značková barva , značkové laky , značkové plniče atd ....... to jsi z matrošem přes dvacku , ale poslké kurevstva koupíš na jedno auto za trojec
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
lidi nemaj love , hodně matrošu se prodá a každý si to doma sám zkurví a pak čteš že je to na hovno , já myslím že cca 42 aut za rok je slušný počet , fakt se ti to zdá málo?r0mik píše:¨první lakovna na plasti dip v české republice , mám za sebou přes 40 aut
na to jak je dlouho plastidip na trhu trochu chabe skore ne? Nebo kazde auto i komplet odstrojis, prebrousis, nastrojis?
Za 40tis cigansky nebo garazovy celolak? Za 40tis uz je na aute hezky lak (lakovna pro Forda).
S chuti do me, jsem ten co folie a dip vidi jen jako "cool" trend, davam prednost klasickym lakum
odstrojuje mi ninimálně , když nebudu počítak přípravu , což je důkladné čištění , tak to trvá 3-6 hodin včetně schnutí
-
- Nováček
sice nikdo z vás na to nebude mít love , ale z plasti dipu není problém udělat auto v převleku monster Can Block