I já ho koupil v akci za 300,-Kč. Zvedám za lem prahu, ale dávám na hever kousek silné gumy, aby nešel kov na kovbofi píše:Já taky tak , je to paráda.HAWK píše:Mam takový hever na kolečkách. Tesco v akci za 300,-
Dva roky slouží bez problémů

I já ho koupil v akci za 300,-Kč. Zvedám za lem prahu, ale dávám na hever kousek silné gumy, aby nešel kov na kovbofi píše:Já taky tak , je to paráda.HAWK píše:Mam takový hever na kolečkách. Tesco v akci za 300,-
Dva roky slouží bez problémů
Díky mám v Neděli na Ládví pohotovost, tak to snad stihnuPAJA píše:Za 399 ho mají teďka v TESCU v Letňanech tady v Praze.dezz píše:To Obake : takže nakonec jsem ho koupil v Obi protože v "kamených" obchodech je neměli (musel bych si ho objednat). Vypadá celkem solidně, český návod + příslušenství (přiložen i atest TÜV). Všechno zabaleno v plastovém kufru. Cena 699kc
Ďakujem,pozeral som na tie prahy,tiež si myslím,že by mohol byť.silverwolf píše:Jo, připadá mi ta hlava stejná, ale jestli můžeš tak to pro jistotu vyzkoušej, u každýho kola tam máš to vymezení kam se to nasazuje. Ale myslím, že je to ono.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: skyjet a 5 hostů