jinak kola mam povolený jen 15-ky

No mě bylo řečeno na spz servisu, že jediní oni to můžou povolit i u nových kol. Ty máš kola od Alcaru že? A máš v tom TP značku kol, nebo ne ? O to mi jde.jenda píše:Tam co jsem kupoval kola, mi přímo napsali potvrzení k zapsání do velkýho techničáku. Musel jsem mít velkej techničák sebou a podle toho si opsali data do toho potvrzení + vyhledali rozměry gum, které lze na tomto typu kola versus auto použít a vše to tam nadatlovali a orazili. Pak jsem ten papír vzal a na městským úřadě na základě tohoto dokumentu mi to zapsali do velkýho techničáku. Cca za pět minut jsem byl hotovej, protože tam malinkým písmem napsali, že mám provedenou změnu + razítko a 250 kč.
Jo, to ti nepovim, ale pani byla velmi ochotna od prvnich dotazu a ze to pujde jsem vedel prakticky okamzite, aniz bych posilal nejakou oficialni zadost.veba píše:to stigi:Me teda v SPZ servise kola do technicaku nenapsali,ze tento rozmer neni pro tento vuz.Kolega z prace ma taky Focuse a na nem sestnectky a taky mu je tam nezapsali.Tak nevim podle ceho to urcujou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host