Hluk (vzduch) v zadních dveřích Sedan
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hluk (vzduch) v zadních dveřích Sedan
U mě ten zvuk za jízdy vydává přepážka mezi stahovacím oknem a tím trojúhelníkem u zadních dveří.Ale žádný vzduch dovnitř nefouká....je to aerodynamická záležitost... 

- jimm
- Zkušený
No mě to jako-by fouká přesně ze středovýho panelu,třeba když řadím a mám ruku na řadící páce tak to cítím,ale jak koťo píšeš ten hluk bude asi areodynamická záležitost 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jimme....a rádio tam máš?

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky přesně tak. Žádný vzduch, ale hluk mi štve...Kóťa píše:U mě ten zvuk za jízdy vydává přepážka mezi stahovacím oknem a tím trojúhelníkem u zadních dveří.Ale žádný vzduch dovnitř nefouká....je to aerodynamická záležitost...
Mám sedan. A tročku zkorodovaný lišty (a u tohodle okna je odchlípnutá tak 1cm) co jsou z venku pod oknem. - klasika
ale stojí 1000,- ks, ale kdyby bylo příčinou hluku, tak investuju.
Mondeo ST220; 3.0 V6 166kw; 2003
-
- Nováček
Nevyriešili ste nejako ten hluk?
Ja som teraz tlmil dvere, kufor etc. a začal som počúvať kde čo hučí a od toho pravého zadného okna to hučí na diaľnici dosť. Mám HB ale zdá sa, že je to problém všetkých verzií. Tiež to počujem iba z pravej strany ale vzadu som sa neviezol. Mám dojem, že to hučalo od začiatku, len som to tak nevnímal. Alebo keď som utlmil dvere tak to možno viac počuť.
Ja som teraz tlmil dvere, kufor etc. a začal som počúvať kde čo hučí a od toho pravého zadného okna to hučí na diaľnici dosť. Mám HB ale zdá sa, že je to problém všetkých verzií. Tiež to počujem iba z pravej strany ale vzadu som sa neviezol. Mám dojem, že to hučalo od začiatku, len som to tak nevnímal. Alebo keď som utlmil dvere tak to možno viac počuť.
Mondeo 1,8 92kW HB 12/2005
-
- Nováček
Meluzína u lp dveřích od 80km/h,olep celé dveře izolačkou pokud to pomůže tak vyněnit těstění,pokud ne tak je to v okně,seřídit doraz nebo zase těsnění,mě stačilo koupit těsnění do oken za 10kč a podložit původní
laboroval jsem na tom 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nahoď fotky 

- V4L1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky by se mi to šiklo - přesně ten samý problém mám též s pravými zadními dveřmi 

- Sewyk
- Nováček
Mě to na stčku kombi dělá taky, pravé zadní dveře někde kolem toho trojúhelníku...dělá to snad každému 2 mondeu...kámoši mají taky mondeo a každýmu to prostě dělá...ať je to sedan, HB je to jedno..je to výrobní chyba a já zkoušel taky vše a prostě stím nejde nic udělat...nechte bejt, nebo to bude ještě horší. 

-
- Nováček
Ahoj, trochu s odstupem, poresil to uz nekdo nebo je to vyrobni vada?