sháním Focus II 1.6 benzín kombi
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: sháním Focus II 1.6 benzín kombi
jj jak pise pbjun , pojisteni , prevozky na miste , v pracovni dobe i evidencka , ev . kontrola na global v pripad hav pojisteni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
To musi rict foki. Ale asi bych byt Tebou sel do toho co Ti tady nabidl, vypada fakt hezky a jak znam fokiho tak bude nejspis i po servisu (na cca 15tis km bez investic) 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tho1981 píše:
Dá se říct s jakou částkou mám počítat za dovezení auta a všechno okolo toho?
Abych věděl s čím mám počítat zhruba.
(nejde mi o přesnou částku, jen jestli to je třeba cca 15.000,- nebo 7% z ceny...)
zalezi odkud to je jak bylo servisovane , jestli na nem bude treba neco udelat nebo ne .
odtahovky jezdi 10-13kc /km kdyz to bude nekde 1000km tak to mas za 20000kc + prihlaseni cca 5000 + nejaky servis a muze to byt i s dovozem treba 30-40000kc + pokud to poveze nekdo za provizi tak provize , ta muze byt 5-10t
EDIT : jak pise pbjun , pokud je tam neco vadneho nebo je potreba udelat servis , tak je to opravene aby zakaznik nemel potrebu min rok investovat .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
Tak ono pokud se veze skutecne poctive auto tak ten servis je dejme tomu 0 no a uz si v tom levnejc, kdyz se vybere neco za hranicema tak je to zase min a o tom to je... Ale foki miva auta skladem tak zkus primo s nim - navic sem koukal ze ma docela peknou akci do 10.1. jestli se nepletu 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nepletes 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
No a tim padem se splni i kvota 200tis a je to doma ne?
Kdyz pojedes vlakem tak myslim ze neni problem s fokim domluvit vyzvednuti na nadrazi, tim taky usetris haldu penez a tech par kc za prihlaseni uz zmaknes ne?

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
za prihlaseni je jen 800kc + kolem 200 evidencka , poslednich cca 5 kupcu jsem na nadrazi vyzvedaval a to jezdily z prahy , olomouce , kourimi , plzne , trebice .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- tho1981
- Nováček
a bere vůbec foki loňské stravenky?
ať předejdem nedorozuměním na místě!
ať předejdem nedorozuměním na místě!

- pbjun
- Test driver
Ekovypalne na to vlastne neni... Ale jeste povinne a na novejsi auto radej i havarka. Ale i tak, i kdyby to po sevisu nebylo tak pokud se nepletu tak nove focusy maj garancku co 20tis a tim padem mas cca 12tis do dalsi takze mas na chvilu vystarano
Ja az budu resit dalsi auto - za hodne dlouho (airbagy na mojem focusu budou muset na vymenu v roce 2016) tak urco dovoz na zakazku z nemec... U nas je to krok do kraviho ho*na... Bud je to stocene, nebo borene nebo oboji... Poctive auto u nas najdes tezko... Treba AAA: tedka prodavaji auta s nestocenyma km - znamy kupoval octavu rok 2007 najeto 150tis (coz je real + -), samozrejme nebourano (cumak byl dle meho laickeho nazoru pri porovnani s tim co mel otec komplet predelany - nesedela jedina spara a svetla byly neorigo)...
edit: vsak si rikal strop 200tis ne? a to auto co Ti nabidl je za 199tis takze Ti zbude 1000kc na prihlaseni
edit2: jestli neveris fokimu kvalitu jeho aut tak uz nevim kde bys chtel nakupovat auto - hledej tady na foru a najdes hromadu kladnych ohlasu na jim dovezene auta ci na jeho servis kdy k nemu jezdi borci i od nas z ostravy... Jinak se klidne muzes stavit podivat se jak vypada auto ktere ma najeto cca 400tis km at mas pri svem vyberu v bazarech co srovnavat

edit: vsak si rikal strop 200tis ne? a to auto co Ti nabidl je za 199tis takze Ti zbude 1000kc na prihlaseni

edit2: jestli neveris fokimu kvalitu jeho aut tak uz nevim kde bys chtel nakupovat auto - hledej tady na foru a najdes hromadu kladnych ohlasu na jim dovezene auta ci na jeho servis kdy k nemu jezdi borci i od nas z ostravy... Jinak se klidne muzes stavit podivat se jak vypada auto ktere ma najeto cca 400tis km at mas pri svem vyberu v bazarech co srovnavat

- tho1981
- Nováček
Tak přece jenom se to musí trošku promyslet.
200 litrů pro mě není jedna výplata, že
no uvidíme
200 litrů pro mě není jedna výplata, že

no uvidíme
- pbjun
- Test driver
Tak jedine co Ti muzu nabidnout, je ze se s Tebou NEZAVAZNE vydam a k jednotlivym autum Ti reknu co se mi na nich nezda, ale nejsem automechanik, jen ridic kteremu na aute vadi kazdy divny zvuk a vlastnost
Ale rovnou Ti reknu ze km nikdy nepoznas... Rikam, stav se, ukazu Ti auto ktere ma najeto realnych 400tis km a nebudes chapat ze je porad v dobre kondici...
edit: este je jedna moznost... koupit auto v hroznem stavu za par kc a dat ho za hodne kc dokupy a pak vis co v tom mas.... Dejme tomu ze koupis 2005 najeto 250tis za 100tis kc, udelas celolak (20) motor (30) podvozek (20) a mas krasne auto za stejne prachy co chces

edit: este je jedna moznost... koupit auto v hroznem stavu za par kc a dat ho za hodne kc dokupy a pak vis co v tom mas.... Dejme tomu ze koupis 2005 najeto 250tis za 100tis kc, udelas celolak (20) motor (30) podvozek (20) a mas krasne auto za stejne prachy co chces

- tho1981
- Nováček
To ne, já potřebuju auto na ježdění, ne na opravování
Ale dik za nabídku.

Ale dik za nabídku.
- pbjun
- Test driver
To je spis o tom ze to koupis a dovezes to k dudikovi tak na mesic a on to vsecko udela najednou... Ale za ty prachy co mas si muzes koupit hodne luxusni Fofo I FL v plne palbe - vc. kuze...
- pbjun
- Test driver
Hele vybral sem Ti par aut na ktere mas penize:
Budto budes mit toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
A nebo toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
Ale opravene v CR bazaru
Pripadne pri trose stesti toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
V CR bazaru s najetymi 85tis
Ale to jsou auta na ktere mas penize, preber si to jak umis
Budto budes mit toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
A nebo toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
Ale opravene v CR bazaru
Pripadne pri trose stesti toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
V CR bazaru s najetymi 85tis

Ale to jsou auta na ktere mas penize, preber si to jak umis

- solfan
- Test driver
kolego, neviem co riesis, ale chcel si focusa v super stave do 200 000... skus pohladat na fore referencie na fokiho a myslim, ze uznas, ze ak hladas tu, tak ti lepsie asi malokto preda...
ten za tych 199 000 vyzera pekne, mas to po servise u fokiho (pokial sa nemylim), takze na rok pokoj. a foki ma overenych predajcov v nemecku, takze urcite vacsia istota ako niekde inde...
chapem, ze 200 000 nei je malo, ale potom je tu moznost ako pise pbjun, kupit sracku a spravit ju
\ak kupis od fokiho, tak mas bez hladania (starata casu) a auto mas ako na tacke. viem, ze to vyzera ako platena reklama, ale po skusenostiach tu na fore a podobne viem co vravim 
kazdopadne, drzim palce pri vybere...
ten za tych 199 000 vyzera pekne, mas to po servise u fokiho (pokial sa nemylim), takze na rok pokoj. a foki ma overenych predajcov v nemecku, takze urcite vacsia istota ako niekde inde...
chapem, ze 200 000 nei je malo, ale potom je tu moznost ako pise pbjun, kupit sracku a spravit ju

kazdopadne, drzim palce pri vybere...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,