P.S.: Výše uvedené jsem sem zkopíroval z mojeauto.cz se souhlasem autora

To jsem čekal větší pálku. Je to plnohodnotné nebo nějak "optimalizované" na cenu?chalomi píše:...je to hluboko.mluvil jsem s lakýrnikem a jedine prestrikat celej blatnik takze 2000kč
Ja osobne bych zkusil Tempo ( je odzkousene na autech z pujcovny a rozlesti se to). Pokud je to ale vic, tak bych pouzil jemnou brusnou pastu bud v paste nebo roztok, a potom osetrit nejakym voskem.A jeste rada na konec - lesticky co se prodavaji v ruznych shopech za cenu kolem 500,- jsou na nic,nemam s nima dobrou zkusenost, pokud lesticku tak ve tvaru flexy, ta je supr.wayne001 píše:Kúpil som auto poznačené kefami autoumývačky. Má niekto skúsenosti alebo myslíte si, že by mi pomohol tento výrobok?
Dam na Teba,anajskôr skusim to tempo dík.racetiger píše:Ja osobne bych zkusil Tempo ( je odzkousene na autech z pujcovny a rozlesti se to). Pokud je to ale vic, tak bych pouzil jemnou brusnou pastu bud v paste nebo roztok, a potom osetrit nejakym voskem.A jeste rada na konec - lesticky co se prodavaji v ruznych shopech za cenu kolem 500,- jsou na nic,nemam s nima dobrou zkusenost, pokud lesticku tak ve tvaru flexy, ta je supr.wayne001 píše:Kúpil som auto poznačené kefami autoumývačky. Má niekto skúsenosti alebo myslíte si, že by mi pomohol tento výrobok?
Tempo som nezohnal kupil som Color Back reštaurator laku od Turtle Wax, nepomohlo ani najmenejwayne001 píše:Dam na Teba,anajskôr skusim to tempo dík.racetiger píše:Ja osobne bych zkusil Tempo ( je odzkousene na autech z pujcovny a rozlesti se to). Pokud je to ale vic, tak bych pouzil jemnou brusnou pastu bud v paste nebo roztok, a potom osetrit nejakym voskem.A jeste rada na konec - lesticky co se prodavaji v ruznych shopech za cenu kolem 500,- jsou na nic,nemam s nima dobrou zkusenost, pokud lesticku tak ve tvaru flexy, ta je supr.wayne001 píše:Kúpil som auto poznačené kefami autoumývačky. Má niekto skúsenosti alebo myslíte si, že by mi pomohol tento výrobok?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host