to isté je o dva prispevky vyššie. Ale cení sa, že si chcel hned prvym prispevkom pomôcť..

Vitaj na fore a sup sup založiť galerku

Už sa stalo - upravil som link-y v príspevku o dva vyššie.spigot píše:Skus tie odkazy nahodit spravne. Dik.
Prečo by si bol natvrdlý...to nikto nepovedal - je to vec názoru - mať H4 alebo H7 tak nič neriešim - ale keď v meste za dopoludnie 4-8x vypínam a zapínam motor i svetlá, tak sa proste obávam, že ma postihne výmena výbojky -dosť zavčasu...a jej cena je slušná - najmä origo.postak píše:Možná jsem natvrdlý, ale nechápu, na co je to dobré mít LED světla na denní svícení. Jezdím denně, vídám to na hodně autech, ať už origo z fabriky, nebo domontované, ale nepříjde mi to moc bezpečné. Hodně aut to má navíc nastavené, že svítí jen ty LEDky vpředu, vzadu jezdí po tmě a při tomto počasí, jaké panuje od Listopadu do Dubna to není nic moc. Spotřeba nižší nebude a tvrdit že mlhovky jsou na nic, je taky pěkná blbost. Hodně lidí asi neví, na co přední mlhovky jsou, proto tvrdí, že jsou na prd. Já jsem rád, že je mám.
P.S. Denní svícení má např. dobře udělaná Octavia 2, kdy polovina předních mlhovek je na denní svícení a polovina slouží jako mlhovky. Mají to samozřejmě jen některé modely. Jinak to auto, je samozřejmě na prd. Zlatý Henry
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host