Originál Xenony - nivelace MONDEO
-
- Zkušený
Re: Xenony - nivelace MONDEO
Každopádně to máš opravdu jen přehození a nemusíš už upravovat konektor. Myslím, že to není špatný kup, ale nevyznám se v tom 

Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
no mohol by sa aj frantik ..vyjadrit..
, kt tiez planuje takuto zmenu
... a na porovnanie ... http://www.allegro.pl/item708419797_lampy_xenonowe_mon
deo_mk3_xenon_kpl_uzbrojone.html, tiez ma uz vopred predpripravena na klasicke halogeny...

... a na porovnanie ... http://www.allegro.pl/item708419797_lampy_xenonowe_mon
deo_mk3_xenon_kpl_uzbrojone.html, tiez ma uz vopred predpripravena na klasicke halogeny...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bobane,nějak sem nepochopil Tvou reakci
A jak je složitá ta předělávka...?

-
- Zkušený
Pokud nebudeš dodělávat ostřiky a nivelaci tak jen vytáhneš staré světla a místo nich dáš tyto, které mají novou čočku (časem stárne a zamlžuje se) a nové výbojky. O nic víc se nestaráš. Takže montáž těchto světel je otázka 5 minut
Pak jen zajedeš někam na seřízení světel a poté budeš štelovat výšku světel kolečkem v interieru.

Pak jen zajedeš někam na seřízení světel a poté budeš štelovat výšku světel kolečkem v interieru.
Ex ST220 model 2004
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
cos na tom nepochopilKota píše:Bobane,nějak sem nepochopil Tvou reakciA jak je složitá ta předělávka...?

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
za 12500,- je to docela dost konektor si uděláš klidně sám.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aha,já ty firemní sítě neznám a tu hlášku jsem nějak nečetl...Ale už to chápu
Mě to právě taky přijde dost...V tom polsku jseš na nějakých 9000.Ale tady jsou zase nový čočky...Jak jsou na tom ty polský...těžko říct.A žádný jiný jsem po netu nenašel.Nekoukal jsem teda na ebay,ale tam to asi o moc levnější nebude.Tak nevim...

Mě to právě taky přijde dost...V tom polsku jseš na nějakých 9000.Ale tady jsou zase nový čočky...Jak jsou na tom ty polský...těžko říct.A žádný jiný jsem po netu nenašel.Nekoukal jsem teda na ebay,ale tam to asi o moc levnější nebude.Tak nevim...
- Pity777
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
http://www.autobazar.eu/sk/ford-mondeo- ... 99236.html
kota tu mas dalsie ... a nezlakni sa cena 250 eur za kus je iba informativna , treba zavolat a dohodnut sa ....
kota tu mas dalsie ... a nezlakni sa cena 250 eur za kus je iba informativna , treba zavolat a dohodnut sa ....
Ford Mondeo 2.0 TDDi, 110kW/150HP - 389Nm (EB Chiptuning), r.v. 2001, M5, cierna koza
Uplna ST uprava.
Uplna ST uprava.
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
12500 je docela dost???
..na každém vrakovišti v ČR se nebojí říct cenu za 2x lampu s origo konektorama (bez předělávky, bez žádné záruky na funkční čočky, nebo trafa) tak od 15000 - 21000, volal jsem i týpkovy co za jetý, říkal rok chtěl 33tis.
Za cenu 12500 to je nesmysl....v tom bude nějaký háček, nová lampa jenom jedna stojí 17500,-
...jenom konektory origo fort stojí 400kilka....+práce a pod.
Ja jsem si nechával dělat na www.bixenony.com xenony, origo lampy(už použité),s komplet novýma čočkama, a výbojkama 6000k, i s nivilací mě to stojí 17000,-(nivilaci zatím nemám ale už si domlouvám termín) ..ostřiky řešim imitací plíšku ostřiku nalepením....ikdyž Vás zastaví policajt, nebude špekulovat jestli se Vám to točí na kolečko bo automaticky, a technická se dá dneska udělat i bez auta....
ostiky neplánuju, světlo neni jako u audiny A3 a mají jakš takš aerodynamic. tvar, takže špinit se taky nebudou, holt při každém tankování otřu před. světla....jezdím hodně za tmy, a potřebuju prostě vidět a když ted HID sady chytaj.....a pokutujou, proč je dráždit....uvidí čočku a řišit nebude nic....
..až bude čas, nafotím
..Jinak na tom http://www.bixenony.com vykupují lampy, repasují je, a prodávají komplet jako samotné lapmy za 13500(bez práce pouze lapmy 2x,výbojky,trafa) jenom pro informaci. Elektiku si muže každý udělat sám....pájet snad umíte ne?
...jde o to jak je kdo zručnej....
..ikdyž já sám sem se do toho neodvážil....když si žekne za hodnu práce pětikilo tak at se v tom pošťourá....
..nicméně předelávka jako taková složitá není....přepájí se konektory z halogen lampy na xenon, zapojí se a svítíš....jenom doladit motorky na kolečko a je hotovo je to tak práce na dvě hodky....jenom přijít na to jestly není vypálená pojistka nebo jestly je trafo v háji je na delší lokte...pokud to boban taky dělal metodou samouk tak se mu to muselo taky stát..

..na každém vrakovišti v ČR se nebojí říct cenu za 2x lampu s origo konektorama (bez předělávky, bez žádné záruky na funkční čočky, nebo trafa) tak od 15000 - 21000, volal jsem i týpkovy co za jetý, říkal rok chtěl 33tis.

Za cenu 12500 to je nesmysl....v tom bude nějaký háček, nová lampa jenom jedna stojí 17500,-
...jenom konektory origo fort stojí 400kilka....+práce a pod.
Ja jsem si nechával dělat na www.bixenony.com xenony, origo lampy(už použité),s komplet novýma čočkama, a výbojkama 6000k, i s nivilací mě to stojí 17000,-(nivilaci zatím nemám ale už si domlouvám termín) ..ostřiky řešim imitací plíšku ostřiku nalepením....ikdyž Vás zastaví policajt, nebude špekulovat jestli se Vám to točí na kolečko bo automaticky, a technická se dá dneska udělat i bez auta....

..až bude čas, nafotím

..Jinak na tom http://www.bixenony.com vykupují lampy, repasují je, a prodávají komplet jako samotné lapmy za 13500(bez práce pouze lapmy 2x,výbojky,trafa) jenom pro informaci. Elektiku si muže každý udělat sám....pájet snad umíte ne?

..ikdyž já sám sem se do toho neodvážil....když si žekne za hodnu práce pětikilo tak at se v tom pošťourá....

..nicméně předelávka jako taková složitá není....přepájí se konektory z halogen lampy na xenon, zapojí se a svítíš....jenom doladit motorky na kolečko a je hotovo je to tak práce na dvě hodky....jenom přijít na to jestly není vypálená pojistka nebo jestly je trafo v háji je na delší lokte...pokud to boban taky dělal metodou samouk tak se mu to muselo taky stát..

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já na to šel jináč
to si piš a proto tam nakonec mám to co mám 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To Kota:
Ty bláho před 14 dnama je tam chlapík dával za 8500,-
Ale jinak ta cena je pořád slušná
jen je mít 
Ty bláho před 14 dnama je tam chlapík dával za 8500,-

Ale jinak ta cena je pořád slušná

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
za 14 dní je bude dávat znova za tu cenu 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A byly to určitě tyhle?Myslím s novýma výbojkama a čočkama?On dělá jen xenony,repase atd.,tak to mohli být třeba jiný kousky,ne?
-
- Zkušený
frantik.17: On ty světla za 12500,- prodává borec z http://www.bixenony.com/ a to vím na 100% 

Ex ST220 model 2004
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..to jo ale připočti si práci na tom konektoru hodinovou a podobně že jo....
TO BOBAN: .a jak to teda máš...

TO BOBAN: .a jak to teda máš...

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )