Koupě Ford Focus Combi
-
- Nováček
Re: Koupě Ford Focus Combi
Jo už jsem to zjistila Kravaře u Opavy...to je od nás jen 2 apůl hodiny a vypadá moc pěkně co vy na to?? Sice nevím černá...nebude přitahovat sluníčko?? jaké s tím máte zkušenosti...já jsem do stříbrné na té není nic vidět a vidím že v okolí je mnoho Focusů v nabídce jen to projet na netu...
- HORST
- Test driver
Myslim, ze cerna barva je to posledni, co bych resil v souvislosti s tim, jestli pritahuje slunicko!
Mimochodem cerna vypada na FoFu moc elegantne.
Jsou dle meho nazoru dulezitejsi veci, nez barva.
Takze zalezi na tobe!
Mimochodem cerna vypada na FoFu moc elegantne.

Jsou dle meho nazoru dulezitejsi veci, nez barva.
Takze zalezi na tobe!
-
- Nováček
Já vím, myslela jsem to jen z hlediska údržby...černá se mi taky líbí...jen ji udržet čistou...
tak už jsem pánovi napsala tak uvidíme jak pochodíme.
jinak díky za vaše rady...je to tu super forum, ještě kdybych měla už to auti...
tak už jsem pánovi napsala tak uvidíme jak pochodíme.
jinak díky za vaše rady...je to tu super forum, ještě kdybych měla už to auti...
- tomason
- Test driver
ber od dobreho zdroje to že na netu mraky aut vědi všichni ALE ALE.Máš doporučení tak tam běž navíc od prodejce aut dovozce to je jedno .Selským rozumem prodá ti někdo pěkné auto kuli tvým modrým očím
Asi ne co ,když ani neví zda sou modré .A přes celou republiku bych do Plzence teda nejel tak alespoň na 3-5 míst najednou.Věřím ,že ve většině případech bys byla hodně zklamaná.Hodně štestí při koupi 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Nováček
No právě proto jsem se přihlásila do tohoto fora, protože víte kde se co prodává a zda je auto slušné nebo ne...Plzenec jsem vypustila to je daleko, takže budu hledat tady v okolí... 

- KubaU
- Junior
Černé auto jsem měl, v létě se na sluníčku opravdu zahřeje trochu víc, ale pokud je tam klimatizace, zásadní problém to není. Z hlediska údržby je to jedno, špiní se stejně jako jiné barvy, a že by to bylo zas o tolik víc vidět si nemyslím. Špinavé stříbrné auto bude na pohled špinavé stejně jako černé, podle mého názoru.
Dal bych na doporučení autotiptop, alespoň to auto tady už fyzicky někdo viděl... Dvě a půl hodiny cesty nic není, já se jel podívat na auto přes šest hodin
Dal bych na doporučení autotiptop, alespoň to auto tady už fyzicky někdo viděl... Dvě a půl hodiny cesty nic není, já se jel podívat na auto přes šest hodin

-
- Nováček
No já jsem se do něho úplně zamilovala, ale já bych se asi zabouchla do každýho Forda Focusa, hrozně se mi to auto líbí...snad se na něj o víkendu už pojedeme podívat..
To autotitop:
Ty bys teda do toho auta šel?? Jsi vlastně jediný, který ho celkově viděl...

To autotitop:
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Luca30:Luca30 píše:No já jsem se do něho úplně zamilovala
To autotitop:
Jak jsem již říkal, tak jsem to auto viděl na servise. Prodejce tam s ním přijel, že to nějak divně jede a zdá se mu, že to má nepravidelný chod. Měl zděšený výraz a říkal mi, že když ho vybíral v Německu, tak bylo všechno super a proto ho vzal. Vyměnila se ta cívka (práce na 7 minut. Když máš levé ruce tak na 10) a říkám mu "motor jako hodinky" (a teď jsem si všimnul, že si to dal i do inzerce

V inzerátu se píše, že je bez koroze a to můžu potvrdit. Sám jsem se tomu divil při svých zkušenostech s FoFo I. Ptal jsem se dovozce, z které oblasti to je a říkal mi okolí Dortmund. Takže se potvrdili má slova tady z fóra, že z té oblasti jsou zachovalé auta.
Popravdě napíšu, že jsem v tom autě nejel. Dovozce mi akorát sdělil, že je fakt "pevné". Po nahlédnutí pod kapotu bylo vidět vše původní i přední stěna.
Já nechci něco doporučovat (zákon schválnosti), protože to může být všelijak. Zítra se auto pokazí a bude to na mě. Já jenom reagoval na dotaz a prosbu o radu. Prostě mě napadlo, že jsem to auto minulý týden viděl a bylo moc hezké. Interier zachovalý. Zhodnotil bych to: klasické, pěkné, Německo. Žádná dorvaná Itálie nebo zbořený Francouz.

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
taky bych zareagoval, technické věci nechám na jiných, jen k té barvě. Je opravdu jedno jakou si vybereš a pokud se ti líbí černá tak neváhej. Stejně máš za oknem černou palubovku, která se na slunci rozpálí jak pětník, takže to co se natáhne vlastně jen střechou je proti tomu minimum... Co se týče špíny, tak bordel má vcelku široký spektrum barev, takže na černým vidíš ten světlej a na stříbrným ten tmavej, takže je to jedno. Popravdě nevím jaká by mohla být ideální barva aby špína nebyla vidět. Jinak podle fotek to auto vypadá velmi zachovale na to že je to deset let starej kousek, ale chce to holt vidět, projet se s ním a když ukecáš nějakýho znalce, který ho proleze a zkontroluje technickej stav, tak by mohlo i ledacos vydržet ještě...
Počítej s tím že patrně budeš muset nechat vyměnit rozvody.
Jinak hodně štěstí v hledání rodinného vozu
Počítej s tím že patrně budeš muset nechat vyměnit rozvody.
Jinak hodně štěstí v hledání rodinného vozu

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
-
- Nováček
To autotiptop:
Díky za Tvé postřehy, už jsem s pánem v jednání, teď musím sehnat někoho, kdo by se mi na to podíval po té technické stránce a můžeme se na to jet podívat
Koukala jsem, že všichni okolo máte celkové nové Fofíky, to se teda máte...jen pár z roku 1999..tak snad i ty nějaký ten rok ještě poslouží...
Díky za Tvé postřehy, už jsem s pánem v jednání, teď musím sehnat někoho, kdo by se mi na to podíval po té technické stránce a můžeme se na to jet podívat
Koukala jsem, že všichni okolo máte celkové nové Fofíky, to se teda máte...jen pár z roku 1999..tak snad i ty nějaký ten rok ještě poslouží...
-
- Nováček
Zdravím mohu se zeptat na kolik přibližně vyjde výměna oleje + výměna filtrů??
Díky
Díky
- HORST
- Test driver
Tady mas jakousi jarni akci primo od Forda
http://nwl2008.fordoriginalnidily.cz/in ... 22f2975cfd
http://nwl2008.fordoriginalnidily.cz/in ... 22f2975cfd
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by byl zájem, dobrovolně se nabízím, ať taky udělám pro uživatele fóra dobrý skutek...Luca30 píše:To autotiptop:
Díky za Tvé postřehy, už jsem s pánem v jednání, teď musím sehnat někoho, kdo by se mi na to podívat......

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Olej si kup sama, filtr taky a kdokoliv Ti to vymění. Udělá to i cvičená opice a v menší dilně to udělaj do 200kč (práce). Olej si kup tento: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... gi_detail= Filtr seženeš do 250,- Za cca 1.300,- to máš v suchu. Pokud bys ještě chtěla nějakou korunu ušetřit dej tam toto: http://www.atsservis.eu/?run=1&item=489. Do Forda (servis neinvestuj). Jinak pokud narazíš na dobrej kousek což se ten co o něm jednáš zdá, nedělej si starosti s tim že nevydrží. Jsou to dobrý auta. Přeji hodně štěstí. 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
- Nováček
autotiptop píše:Luca30 píše:To autotiptop:
Pokud by byl zájem, dobrovolně se nabízím, ať taky udělám pro uživatele fóra dobrý skutek...Mám to 6 km od baráku. Je potřeba mi ale sdělit předběžný termín z důvodu..... (prostě aby mi do toho zase něco nevložila manželka, jak bývá jejím zvykem
). Stačí poslat SZ.
Díky moc to bych ocenila, sice tu někoho mám, ale někdo přímo od Fordu se bude určitě hodit, jen nevím na kdy se s pánem doomluvím..všichni teď o víkendu makaj, takže zjištuji dál, šlo by to třeba i navečír...každopádně dám vědět...