Fokal: Ale jedině když jezdím v práci S fofem mám akorát dva úlovky jinak v zítra bude fofo naposled parkovat v Hostivaři už budu na Novodvorské přímo na firmě
Je: FF II 1.6TDCI 80kw Combi, r.v. 2005 NA PRODEJGalerie
byl: FF Combi 1.8TDDI r.v.2000 Galerie
To tě budu proklínat pokud tam vemeš HTP, já to měl taky pujčený a nebudu se k tomu ani vyjadřovat. Snad jedinou výhodou byl celkem lechce čitelnej podvozek, jinak to bylo LEGO se vším všudy
Ford Focus ST 2.5 20V turbo, facelift r.v.2008, 3.dv electric orange Galerie fotekSTdriveRS
Já měl to HTP ve výbavě "žebrák" a s gumama které asi vzali z nějkého vozíku takže to taky houpalo, ale když jsem měl pujčenou 1.4 16V (100hp) tak to bylo jiné kafe. Slunšné gumy (195 R15-na fábku paráda) a sedělo to celkem slušně a ani se to nějak moc nehoupalo a ten motor tomu autu sednul docela dobře. Pořád to bylo LEGO by "das auto", ale celkem sranda a jak jsem psal, nejvíce jsem si užil ten slušně čitelněj podvozek kterej nepřipravil nějaká nepříjemná překvapení a dal vědět kde je limit a řekl "už dost" jinak tě vyklepnu .
Ford Focus ST 2.5 20V turbo, facelift r.v.2008, 3.dv electric orange Galerie fotekSTdriveRS
Tak pánové už i jí jezdím HTP a docela mě překvapilo že je to docela živý... njn oproti mému fofu je to taky lehčí, ale jinak y toho nemám dobrý pocit, moc stísněný prostor
Je: FF II 1.6TDCI 80kw Combi, r.v. 2005 NA PRODEJGalerie
byl: FF Combi 1.8TDDI r.v.2000 Galerie