Zajímavá debata pánové

Vzhledem k tomu, že neznám slovenské zákony - zákoník práce, dańové, účetní...nebudu se vyjadřovat k této stránce věci. Spíš bych ráda podotkla, že každý - vážně každý - koho znám a dělá na ŽL (včetně mne) rád říká, že ¨ho nikdo nebuzeruje, nikdo nenařizuje kolik a jak dlouho máš dělat, nikdo neurčuje kolik si máš vydělat atd...to jsou ty klady....jedním dechem, ale musím říci, že v práci jste vlastně pořád, o víkendech, ve všední dny. Je tu sice reálná možnost, že si "hodíte" volno jak potřebujete, ale někde to nahnat musíte - dovolenou vám nikdo neproplatí

Můžu si válet šunky doma, můžu si týden, dva nic nedělat, ale pak podle toho vypadá můj účet

Takže nakonec zjistíte, že děláte mnohem víc, než když jste byli zaměstnanci....
Ale protože jsem si již zkusila oboje, byla jsem i zaměstnanec a současně už jsem jen OSVČ, musím říci, že bych neměnila. Ale tohle si musí každý ujasnit sám se sebou, každý je jiný - někomu vyhovuje ta "jistota" ten řád každodeního chození do práce bez starosti s daněmi, odvody a tak....někdo radši toto všechno vymění za "svobodu"