U focuse je klapka před přihrádkou u spolujezdce,ale stejně bych Ti doporučil najít podobné téma výhradně pro focuse.Třeba tam Tvůj problém najdeš už vyřešený
vrčení za budíky
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: vrčení za budíky
Tak rumcajs1 rozjel fotonávody,to je fajn...Jinak tu vítám ghosta
U focuse je klapka před přihrádkou u spolujezdce,ale stejně bych Ti doporučil najít podobné téma výhradně pro focuse.Třeba tam Tvůj problém najdeš už vyřešený
- Rumcajs1
- Test driver

FrFill: Ma mým bývalým Focusu se to od středovýho panelu ozývalo taky, ale jen když venku přituhovalo. U mě to ale bylo origo rádio na CD, nějak to uvnitř pořád jezdilo a točilo, dokud jsem to CD nevytáhl. Taky mi chrčelo nad nohala spolujezdce, to bylo zase ložisko v motorku ventilátoru. Nic jsem s tím nedělal, páč to po chvíli vždycky přestalo, ale prej to stačí rozdělat a namazat.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- FrFill
- Pokročilý

to Kota:Dík za přivítaní,ja sem to na Fofo už hledal ale nic sem nenašel tak sem se přivtírnul sem
to rumcajs 1:no mě to zacalo tak před měsícem a to bylo ještě teplo a radio s cd nemam
Ale dikes za odpovědi

to rumcajs 1:no mě to zacalo tak před měsícem a to bylo ještě teplo a radio s cd nemam
Ale dikes za odpovědi