Kašli na to, dej to sem, zajímá mě toRadekjo píše:Tak to abych začal obrušovat svary před focenímpostak píše:Myslíš jako podoma dělané příčníky ? To bych chtěl teda vidět. Máš foto![]()

Kašli na to, dej to sem, zajímá mě toRadekjo píše:Tak to abych začal obrušovat svary před focenímpostak píše:Myslíš jako podoma dělané příčníky ? To bych chtěl teda vidět. Máš foto![]()
Dik to je dolezite info. Tak to si vevemafa dobre kupil u Charouza za 2800Kc s DPH !Meda píše:to BrAtko:
Na fordoriginalnidily.cz jsou ceny bez DPH!!!
Otázka kdy je kupoval? Nyní stojí těch 2575,- bez DPHBrAtKo píše:Dik to je dolezite info. Tak to si vevemafa dobre kupil u Charouza za 2800Kc s DPH !Meda píše:to BrAtko:
Na fordoriginalnidily.cz jsou ceny bez DPH!!!
Ja taky puvodne chtel FORD, ale nakonec jsem vzal HAKR, protoze ma presahy pres patky a tim vetsi loznou sirku.BrAtKo píše:Ale Ford ma brandovany Thule, navyse ma tie plastove krytky, je lacnejsi takze nemam najmensi dovod platit za nieco navyse, ked nemusim. Thule uz mam nosice na bike. Ale dik za radu.
A nebylo by lepší uvažovat trochu jinakpetanS píše:ahoj, potrebuju sehnat zahradku jen na jednu cestu, cca 500km tam a 500 zpatky. nejspis uz nikdy jindy ji potrebovat nebudu, myslite ze pro ty ucely bude stacit napr. tato obyc?
http://www.tazne.cz/z15441-stresni-nosi ... s-hb-sedan
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti