Centrál
- Jemar
- Zkušený
Re: Centrál
Vím jen, že zámek je oficiálně nerozebiratelný a oprava se řeší v servisu výměnou. Cena zámku je asi 3200 Kč, kolik budou chtít za práci nevím. Nebo sehnat někoho kdo to zvládne doma: návod
- Drobek
- Junior
Problém je takový,do dálky jsem nehala dát novou baterku,a i přes to mi špatně funguje.Někdy je potřeba ji zmáčknout několikrát než udělá co má.Tuhle závadu bych potřebovala odstranit.rozebrat klíč a kouknout se zda tam není problém s tím vyhnutím kontaktu, jak tu někdo radil, se mi nepovedlo.(holt ženská) 

byl 
Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011

Focus 1,6 16v 74Kw 10/98

Je: Focus 1,6 16V 77Kw 2011
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě oba problémy mikrospínač...a ve Fordu to těžko opraví. Zámek vyměnej. Dával jsem tu kdyžtak někde fotky jak jsem si to opravil já...Ale samozřejmě se můžu mílit. U tý dálky si myslím že to prostě dává impulsy zámku což je to stejný jako když já musel párkrát otočit klíčem v zámku... 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

- vitacz
- Zkušený
Mel jsem problem s otviranim dveri na dalku.
Respektive se to chovalo takto, pri zamceni s DO se vsechny dvere zamkly a pri otevreni DO se otvreli uplne vsechny kromne u ridice.
Dvere jsem rozebral konektor jsem promeril a a napeti na pinech se zdalo ok.
Rozhodl jsem se koupit z vrakace zamek. Po pripojeni zamku z v rakace stejny problem.
No nebudu popisovat co jsem vsechno jeste delal, nez jsem prisel na to ze je to v GEM modulu, stacilo s jednim konektorem zahybat a uz to maka.
Chtel jsem timto take podekovat Fokimu, ktery me dokazal navist dobrym smerem. Jeste jednou diky.
Respektive se to chovalo takto, pri zamceni s DO se vsechny dvere zamkly a pri otevreni DO se otvreli uplne vsechny kromne u ridice.
Rozhodl jsem se koupit z vrakace zamek. Po pripojeni zamku z v rakace stejny problem.
No nebudu popisovat co jsem vsechno jeste delal, nez jsem prisel na to ze je to v GEM modulu, stacilo s jednim konektorem zahybat a uz to maka.
Chtel jsem timto take podekovat Fokimu, ktery me dokazal navist dobrym smerem. Jeste jednou diky.
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejný problém. Stále jsem měl dálku rozebranou až jednoho dne přestala definitvně fungovat, pořád mi odebírala cca 8mA až to vymlátilo baterku. Tak jsem byl smířený že koupím novou, zajel jsem do forda, koupil, přeprogramovali + přidali do databáze další imobilizer a od té doby po starostech. Dálka funguje na první zmáčknutí.Drobek píše:Problém je takový,do dálky jsem nehala dát novou baterku,a i přes to mi špatně funguje.Někdy je potřeba ji zmáčknout několikrát než udělá co má.Tuhle závadu bych potřebovala odstranit.rozebrat klíč a kouknout se zda tam není problém s tím vyhnutím kontaktu, jak tu někdo radil, se mi nepovedlo.(holt ženská)
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- The_Trooper
- Nováček
Před 2 měsíci mi začal blbnout centrál následovným způsobem, při otevření DO se všechny dveře odemkly krom dveří u řidiče, při zamykání se zavřely všechny krom řidiče tzn. dveře u řidiče jsem zamykal a odemykal ručně to bych překousl. Ale včera jsem zamčel DO a ejhle zamčeno všechny dveře i ty u řidiče. Při následném odemknutí DO se odemkly všechny krom dveří u řidiče, zkusil jsem klasicky ručně otevřít klíčem dveře u řidiče a nic prostě je neotevřu ani zevnitř neřešitelný problém jak na to? Díky..
Fousek Combi 2.0i 16V (96kW) Ghia 11/2000 (najeto 295 XXX Km)
- tomto
- Junior
Zdravim, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nejakej způsob, jak přenastavit odemykání DO. Na první zmáčknutí se mi odemknou jen dveře u řidiče a na druhe zbytek. Ctěl bych, aby se mi otevřelo vše najednou na jedno zmačknuti....na foru jsem našel, že musím podržet tlačítka pro otevření a zavření najednou-po dobu asi 3s a přenastaví se to. Mně to ale bohužel nefunguje.
Jestli to je někde na foru napsané, tak jsem na to asi nenerazil-v tom případě se omlouvám a prosím o nasměrování
Jestli to je někde na foru napsané, tak jsem na to asi nenerazil-v tom případě se omlouvám a prosím o nasměrování

ford focus 1.8TDDi 82kw GHIA r.v.2000 stribrna met, BC, WOLF 17"
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=15745
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Proč to chceš měnit? Mě to takhle bohatě vyhovuje, že nemusím odemykat zbytečně všechny dvěře. Myslím si, že je to dobrá funkce. Ale každému vyhovuje něco jiného a nikdy jsem o tom nepřemýšlel.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- tomto
- Junior
no většinou nejezdím sám, takže by mi to vyhovovalo otvírat vše současně. Jasně že je to všechno o zvyku, jen jsem chtěl vědět jestli to nějak jdeBeri píše:Proč to chceš měnit? Mě to takhle bohatě vyhovuje, že nemusím odemykat zbytečně všechny dvěře. Myslím si, že je to dobrá funkce. Ale každému vyhovuje něco jiného a nikdy jsem o tom nepřemýšlel.

ford focus 1.8TDDi 82kw GHIA r.v.2000 stribrna met, BC, WOLF 17"
- The_Trooper
- Nováček
Zeptám se jinak: Jak otevřít zamčené dveře u řidiče, které nejdou otevřít DO ani klíčkem?The_Trooper píše:Před 2 měsíci mi začal blbnout centrál následovným způsobem, při otevření DO se všechny dveře odemkly krom dveří u řidiče, při zamykání se zavřely všechny krom řidiče tzn. dveře u řidiče jsem zamykal a odemykal ručně to bych překousl. Ale včera jsem zamčel DO a ejhle zamčeno všechny dveře i ty u řidiče. Při následném odemknutí DO se odemkly všechny krom dveří u řidiče, zkusil jsem klasicky ručně otevřít klíčem dveře u řidiče a nic prostě je neotevřu ani zevnitř neřešitelný problém jak na to? Díky..
- vitacz
- Zkušený
Dlazebni kostkou?The_Trooper píše:Zeptám se jinak: Jak otevřít zamčené dveře u řidiče, které nejdou otevřít DO ani klíčkem?The_Trooper píše:Před 2 měsíci mi začal blbnout centrál následovným způsobem, při otevření DO se všechny dveře odemkly krom dveří u řidiče, při zamykání se zavřely všechny krom řidiče tzn. dveře u řidiče jsem zamykal a odemykal ručně to bych překousl. Ale včera jsem zamčel DO a ejhle zamčeno všechny dveře i ty u řidiče. Při následném odemknutí DO se odemkly všechny krom dveří u řidiče, zkusil jsem klasicky ručně otevřít klíčem dveře u řidiče a nic prostě je neotevřu ani zevnitř neřešitelný problém jak na to? Díky..

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No, jinak se na to odpovědět asi nedá
Nebo zámečník

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- The_Trooper
- Nováček
Zevnitř auta to nepujde rozdělat, tak abych se dostal na zámek?silverwolf píše:No, jinak se na to odpovědět asi nedáNebo zámečník
- Pelotrix
- Nováček
Mam stejny problem. Chlapik, kteremu jsem auto sveril tvrdi, ze je nutno vymenit jakousi jednotku za 7 tis. CZK. Z prispevku vyse dovozuji, ze se bude asi jednat o GEM modul. Je to mozne? Diky za reakci.vitacz píše:Mel jsem problem s otviranim dveri na dalku.
Focus kombi 1,6 74 kW 2003 dárkblů

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud GEM modul , tak se da poridit levneji , jen zalezi na konfiguraci .Pelotrix píše:Mam stejny problem. Chlapik, kteremu jsem auto sveril tvrdi, ze je nutno vymenit jakousi jednotku za 7 tis. CZK. Z prispevku vyse dovozuji, ze se bude asi jednat o GEM modul. Je to mozne? Diky za reakci.vitacz píše:Mel jsem problem s otviranim dveri na dalku.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé