Já tušil, že to někdo vytáhne. Ale fakt to nejde zařídit. U hasičů jsem složil přísahu a prostě když vedoucí zavolá, tak musím jít - je to ve služebním zákoně...Takže to opravdu nejde...Wolf2 píše:kluci znáte to pořekadlo o té potrefené huse![]()
![]()
![]()

No já žádnou přísahu neskládal, ale jedno vim určitě! kdybych nepřišel do práce, tak jdu a asi víte kam....PedroH píše:Já tušil, že to někdo vytáhne. Ale fakt to nejde zařídit. U hasičů jsem složil přísahu a prostě když vedoucí zavolá, tak musím jít - je to ve služebním zákoně...Takže to opravdu nejde...Wolf2 píše:kluci znáte to pořekadlo o té potrefené huse![]()
![]()
![]()
Já kdybych nepřišel do práce, tak bych taky šel do úplného tam, kam bys šel i ty!!!Jozkablack píše:No já žádnou přísahu neskládal, ale jedno vim určitě! kdybych nepřišel do práce, tak jdu a asi víte kam....PedroH píše:Já tušil, že to někdo vytáhne. Ale fakt to nejde zařídit. U hasičů jsem složil přísahu a prostě když vedoucí zavolá, tak musím jít - je to ve služebním zákoně...Takže to opravdu nejde...Wolf2 píše:kluci znáte to pořekadlo o té potrefené huse![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host