Tak vymenu H1 uz zvladam behem chvilky no Tak snad ty osramky vydrzi trosku dyl no... Bohuzel v tech cockach se ty zarovky poradne nechladi tak odchazi driv no... Az budou ostrikovace tak prijdou HID a bude po problemech
To ja neresim, ja ty zarovky vzdycky zajdu reklamovat Oni je vemou a vymeni zadara takze to neresim... Je mi to fuk, jen sem se naucil menit zarovky no... A HID bych tam dal klidne hned, ale chcu to mit jak to ma byt i s ostrikovacema a ty este nemam vymyslene co a jak...
K tem zarovkam, urcite tu nekdo dal odkaz na ten test zarovek na idnes - v tom testu sice vyhraly Osram Night Breaker, ale rikali tam, ze Philips Night Guide vydrzi dyl za optimalnich podminek. Tak jsem si je teda koupil, ale zatim jsem s tim nejel v noci mimo mesto takze nemuzu rict jak svitej, ale zatim nepraskly.
No ty krouzky sviti celkem slabo... lepe receno je to videt jen vnoci tak nevim no... Ono mi to spise nez jako dioda prijde jako katodova trubice stocena do kruhu ale nevim, nejak sem to nezkoumal... Ono by to svitilo vic, ale ja tam mam pred tim nacpae diody protoze mam v siti 14,7V a kruhy sou na max 12V takze to mam snizene na tech 12 ale pri 14,7 svitily dost, ale mel sem strach no...
Tys to rozebral??? Ja sem na to nemel odvahu, sice sem kompletne otevrel stare origo svetla kvuli lakovani na cerno, ale to techhle se mi moc lezt nechce To radsi nejakej patek politam s temahle a pak je nekomu prodam a koupim nejake nove lepsi