Šmejdi zlodějský!!!

Moderátor:phofy
Odpovědět
misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 29.05.2007 17:24

Skubi píše:tak to netrvalo dlouho ( přesně měsíc ) a zmizely i poslední dvě chromované čepičky z ventilků :( přeji dotyčnému, aby mu sloužily lépe než mě :wink:
no teď mám na všech kolech obyčejné, ale krásně modré, tak jsem zvědav kdy zmiznou :lol: :lol:
skubi : nac jsou ti cepicky, lepsi bez cepicky ne ?? :lol: :lol:

foki: hodit tehlu do takeho auta, to musi byt co za cloveka ??? 8O :evil:
vela stastia s dokladmi !

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 29.05.2007 18:36

foki píše:
pelen píše:
foki píše: tasku s dokladama , OP a ridicak .
To mas teda hroznou smulu. Parkoval jsi ve svem bydlisti nebo jinde? Zhruba od pulnoci do 3 hodin do rana chodi zlodeji nejcasteji. Ja taham doklady sebou i na malou chvilku z auta. O alarmu s hlasenim neuvazujes? :cry:
jinde bohuzel .
Tak to je z te hruzy asi ta lepsi informace.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 30.05.2007 09:09

Tak koukám že v našem zoufalém státě kde se čorkařům daří velmi dobře díky nyší legislativě toto tema bude asi bohužel stále aktuální. :twisted:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 02.06.2007 08:55

Jo máš pravdu. Musím se bohužel k Vám přidat. Byli jsme na chatě....supr večer a všechno. Ráno se vzbudím a kouknu z okna a co.....parchanti mi ukradli origo poklice. Teď mám jenom plechy,hold tady o ty je všude velký zájem. Já se večer vzdudit a vidět ho tak mu ty poklice narvu do krku!!! Pak sem se uklidnil a řekl si,že můžu být rád,že mi stojí auto. :twisted: :twisted:
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

Zabak
Nováček
Nováček

Zdar

Příspěvek od Zabak » 05.06.2007 22:31

Jsem tu nováček, ale přispěju do tohoto perfektního fora svoji troškou. Nedávno mně čornuli nějaci hajzlici moji Felcku. Po přečtení pár recenzi a článku o FOFO jsem se rozhodnul právě pro FOFO. Tak mám teď silver combi. Pro jistotu už jsem si ho pojistil proti krádeži... ale si říkam, mám nápad, s kterými bych potřeboval pomoct s dalším zabezpečením svého Fofíka. :idea: Chci využit bezdrátový zvonek(dosah do 100 m ). Spínač chci namontovat do auta, nejlépe napíchnout na signalizaci otevřených dveři a přijímač bude na balkoně - reprák v bytě. V noci mně to stačí. (Ještě do nočního stolku si tak pořidit 9 mm...) Poradí mně někdo, kde by bylo nejlépe spínač v autě napíchnout? Dík za každou radu. :wink:

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdar

Příspěvek od pelen » 06.06.2007 00:04

Zabak píše:Jsem tu nováček, ale přispěju do tohoto perfektního fora svoji troškou. Nedávno mně čornuli nějaci hajzlici moji Felcku. Po přečtení pár recenzi a článku o FOFO jsem se rozhodnul právě pro FOFO. Tak mám teď silver combi. Pro jistotu už jsem si ho pojistil proti krádeži... ale si říkam, mám nápad, s kterými bych potřeboval pomoct s dalším zabezpečením svého Fofíka. :idea: Chci využit bezdrátový zvonek(dosah do 100 m ). Spínač chci namontovat do auta, nejlépe napíchnout na signalizaci otevřených dveři a přijímač bude na balkoně - reprák v bytě. V noci mně to stačí. (Ještě do nočního stolku si tak pořidit 9 mm...) Poradí mně někdo, kde by bylo nejlépe spínač v autě napíchnout? Dík za každou radu. :wink:
Mel jsem stejny napad. Kdyby to bylo jednoduche, tak jsem to uz mel namontovane. Bezdratovy zvonek pracuje na vyssi frekvenci a vysilac-tlacitko a prijimac-zvonek jsou doladeny tak, aby spolu komunikovaly a dosah byl co nejvetsi. Jakekoliv elektricke napojeni ke kontaktum tlacitka celou soustavu rozladi a zvonek prestava reagovat. Zarizeni by fungovalo, kdyby pri aktivaci v aute nastalo mechanicke zmacknuti tlacitka.
Obrázek
Obrázek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 06.06.2007 08:20

Nešlo by to tlačítko zvonku nějak zapracovat pod sedačku řidiče? Ale když ti to odtáhnou, tak máš stejně smůlu.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

opicak
Junior
Junior

Re: Zdar

Příspěvek od opicak » 06.06.2007 08:31

pelen píše:Mel jsem stejny napad. Kdyby to bylo jednoduche, tak jsem to uz mel namontovane. Bezdratovy zvonek pracuje na vyssi frekvenci a vysilac-tlacitko a prijimac-zvonek jsou doladeny tak, aby spolu komunikovaly a dosah byl co nejvetsi. Jakekoliv elektricke napojeni ke kontaktum tlacitka celou soustavu rozladi a zvonek prestava reagovat. Zarizeni by fungovalo, kdyby pri aktivaci v aute nastalo mechanicke zmacknuti tlacitka.
Nejsem elektrikář, ale myslím,že by to vyřešit šlo - pomocí spínacího relé. Použil jsem bezdrátový zvonek k hlídání kumbálu přístupného z chodby domu (mám tam kolo). Zbytek vymysleli kluci - elektrikáři. "tlačítko zvonku" spíná pohybové čidlo. Dokonce to vymakali tak, že je tlačitko napájeno adaptérem místo bateriemi. (nemusím hlídat vybité baterie). :wink:
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 07.06.2007 17:22

Asi to pak museli doladit, protoze zvonky pracuji na vysokem kmitoctu cca 400MHz a tam se kmitocet rozladi i kouskem dratku navic.
Obrázek
Obrázek

opicak
Junior
Junior

Příspěvek od opicak » 08.06.2007 06:09

Tak jsem včera mrknul do kumbálu jak to vlastně mám zapojeno. Jen z pohledu elektrikáře - amatéra: Pohybové čidlo spíná stykač, který pouští proud do zásuvky. V té je umístěn adaptér, který má výstupní kontakty zapojeny přímo na kontakty tlačítka bezdrátového zvonku (místo baterií, tlačítko je vyřazeno - trvale sepnuto). Vlastní zvonek mám v bytě - je to typ "do zásuvky". Vypnutí alarmu = vytažení zvonku ze zásuvky. Všechno funguje v pohodě už rok. :wink:
Myslím,že pokud by si s tím někdo chtěl hrát a použít tenhle systém v autě, dá se to vymyslet.
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 08.06.2007 21:40

Takze to ti elektrikari sikovne obesli, jinak by mozna jeste dnes ladili. :lol:
V palubni siti 12Vss muze byt stykac nahrazen tranzistorovym spinacem. Kdo trochu doma bastli, tak by to pro nej nemel byt zadny problem - krome casu. :wink:
Obrázek
Obrázek

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 02.07.2007 13:21

Prosim,vie mi niekto poradit...smejdi zlodejski mi ukladli v noci zrkadielko spatne na strane vodica. Ten kryt tam ostal,skusil som ho nasadit naspat.Drzi ale nie velmi dobre(snad som to dobre vsade zatlacil). Preto by som rad vediet,ci sa podla priloznej fotky da zistit,ci musim kupovat cele zrkadlo aj s krytom alebo len to sklo. Keby som kupil len sklo,drzalo by to na tom,co ostalo po debi...lovi zlodejovi? Jedine co som nasiel ulomene vnutri krytu boli take mini ciapocky...neviem ci na nieco sluzili (zial,nemam ich odfotene).
Vdaka za radu.
Přílohy
Zrkadlo.jpg
Zrkadlo.jpg (43.56 KiB) Zobrazeno 1603 x
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 02.07.2007 17:31

to sou fakt hajzli ti lidi. Kdybych mohl tak zavedu lamání rukou.... To snad není možné co všechno ukradnou
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 03.07.2007 15:03

A máš tam vůbec něco ulomeného? Já to mám urvané, ale nárazem. Vypadl jakýsi odlomek, ale fakt nevím odkud, páč to normálně taky nejde vidět. Zrcadlo sice nepadá, ale pootáčí se v tom krytu. Když osolím muziku tak se to třepe jak zulc. Ovládání jinak funguje, tak nevim.. :?
Tomu šmejdovi bych to ale vrátil trojnásob. :evil:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 04.07.2007 07:21

Dany píše:A máš tam vůbec něco ulomeného? Já to mám urvané, ale nárazem. Vypadl jakýsi odlomek, ale fakt nevím odkud, páč to normálně taky nejde vidět. Zrcadlo sice nepadá, ale pootáčí se v tom krytu. Když osolím muziku tak se to třepe jak zulc. Ovládání jinak funguje, tak nevim.. :?
Tomu šmejdovi bych to ale vrátil trojnásob. :evil:
Ja som nasiel odlomene take 2 "odlomky" a uz to poriadne nedrzi,tak som kupil nove zrkadlo aj s krytom za 1000Sk a pojdem to skusit namontovat.
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“