zvyšování teploty
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: zvyšování teploty
jdu na to mrknout, tak jak ted mrka ten smajlik 

- herizn
- Pokročilý
to zewl:
a víš,že v roce 2008 se dá použít i baterka,jako obrana proti tmě.....

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Malo kapaliny je na 1. miste:
-
- Test driver
z toho čo popísal mi ani nič ine nevychádza..
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
herizn: baterku v aute uz nevozim, protoze kdyz jsem ji tam mival, vzdy byla za chvili vybita.
chmelko, pelen: dival jsem se na to, opravdu nadrzka na chladici smes byla prazdna. Zcela. Jsem rad, ze se to vyresilo. Myslite, ze zitra rano muzu s autem dojet do Forda? Nebo radsi zajet pro chladici kapalinu a pak ji tam nalit sam bez toho, aby se auto pouzivalo bez kapaliny? Rano, az bude poradny svetlo, se podivam, kudy to mohlo ujit, jestli jsou hadicky OK, ci KO. Kudy myslite, ze to mohlo odtect?
chmelko, pelen: dival jsem se na to, opravdu nadrzka na chladici smes byla prazdna. Zcela. Jsem rad, ze se to vyresilo. Myslite, ze zitra rano muzu s autem dojet do Forda? Nebo radsi zajet pro chladici kapalinu a pak ji tam nalit sam bez toho, aby se auto pouzivalo bez kapaliny? Rano, az bude poradny svetlo, se podivam, kudy to mohlo ujit, jestli jsou hadicky OK, ci KO. Kudy myslite, ze to mohlo odtect?
-
- Test driver
tak celý system ma X-spojov, x komponentov, takže to mohlo byt hocikde..najednoduchsie by bolo ak ti zdvihnu auto a poriadne pozru motor..budu na nom stopy po fridexe a tak objavia to miesto uniku...
ak mas doma destilku, určite to dolej tak, aby si pri studenom motore videl aspon na dno expanznej nádržky...zbytok,po oprave možeš doliat fridexom..
ak netušíš kolko tam toho ešte zostalo, tak by som tzv.nasucho určite neriskoval..možeš ho zadriet behom 2km...
ak mas doma destilku, určite to dolej tak, aby si pri studenom motore videl aspon na dno expanznej nádržky...zbytok,po oprave možeš doliat fridexom..
ak netušíš kolko tam toho ešte zostalo, tak by som tzv.nasucho určite neriskoval..možeš ho zadriet behom 2km...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
oki, necham se radeji rano odtahnout od kamosa do servisu. Bude to nejjistejsi. Diky za rady, pak napisu, cim to bylo (pokud se to dozvim)...
-
- Test driver
ak by ta to malo stat nejake peniaze, nieje problem to doliat tou destilkou a odist tam po svojich 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Prave jsem to domluvil, bude to odtah za pivko
Je to jenom pres pul mesta, zadny desitky km. Bojim se jenom toho, aby to bylo v poho, aby to byla nejaka blba hadicka 

-
- Test driver
zajtra budeme mudrejší..može to byt fakt čokolvek...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
uvidime. Kazdopadne dik za asistenci 

- herizn
- Pokročilý
jasně,klidně i jen blbá spona na hadici a přes ní malý unik kapaliny.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ted mi moje rikala, ze si v pondeli vsimla ze pod prednim kolem byla jakasi kaluz. Ze mi to zapomnela rict. Ja byl v utery s autem v Ostrave a v poho. Takze bych to videl spis na postupny unik kapaliny. Ale z toho zadne zavery neudelame. Zitra se uvidi...
-
- Test driver
ono je uplne jedno či sa jedná o velky či malý unik, skor je doležitejšie odkial to tečie, spojenie tesnenia u termostatu, spojenia hadic, prasknuta hadica, prasknutý chladič, topenie..to su už ale malinko vačšie položky
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a myslis,ze to ma nejakou souvislost s tim, ze to vubec netopilo? Nebo to je jen spise logicky dusledek, nez pricina?