btw jen tak pro srandu jsem si zkusil místní vyhledávání a zrovna miki píše, že problémy mají v podstatě všude a za sebe dodám, že taky závisí na míře

jasne, ze je na UA rozlezla korupce mnohem vic nez u nas ... ale vic nez jejich mi prave vadi ta nase, ktera se me dotyka mnohem vic ... takze jsem pro se rozcilovat napr. nad posilanim dotaci mimo pravidla, nad uplacenim politiku funkcemi, apod. ... a az pak poukazovat na neco, co se stalo na UA, bylo to zjisteno a udelano opatreni na nahradu skody (kez by to bylo ve vetsine pripadu i u nas)blackbox80 píše: 05.11.2022 08:22 "chlapci" jste si opravdu jisti, ze tam nemaji jine problemy s odklanenim penez/korupci nez to, co se medializuje? Tak to jste hodne naivni![]()
kdyz se podivam na cetnost Tvojich prispevku v jednotlivych tematech, tak by Ti spis vyhovoval jiny typ fora ... a miki21 na tom neni o moc lipblackbox80 píše: 05.11.2022 08:46 ... a zrovna miki píše, že problémy mají v podstatě všude a za sebe dodám, že taky závisí na míře![]()
PobavilsZaQik píše: 05.11.2022 09:43 kdyz se podivam na cetnost Tvojich prispevku v jednotlivych tematech, tak by Ti spis vyhovoval jiny typ fora ... a miki21 na tom neni o moc lip![]()
V jednotlivych temach. Este tak citat, ze? Kde inde prispievas ako sem, kde trcis putlerovi z riti?blackbox80 píše: 05.11.2022 11:15PobavilsZaQik píše: 05.11.2022 09:43 kdyz se podivam na cetnost Tvojich prispevku v jednotlivych tematech, tak by Ti spis vyhovoval jiny typ fora ... a miki21 na tom neni o moc lip![]()
Já: 0.57 příspěvků za den
Miki: 2.38 příspěvků za den
Ty: 4.77 příspěvků za den
Ty tvoje fakta tak trochu kulhají.ZaQik píše: 05.11.2022 07:35 tak si shrneme fatka:
neslo tedy o penize, ktere byly poslany na pomoc UA, jak se tu snazis podsouvat ...
Problém s pochopením psaného textu. Kde jsem jen četl?blackbox80 píše: 05.11.2022 11:15PobavilsZaQik píše: 05.11.2022 09:43 kdyz se podivam na cetnost Tvojich prispevku v jednotlivych tematech, tak by Ti spis vyhovoval jiny typ fora ... a miki21 na tom neni o moc lip![]()
Já: 0.57 příspěvků za den
Miki: 2.38 příspěvků za den
Ty: 4.77 příspěvků za den
ne, jen mi prijde, ze to tu beres jako svuj exhibicni prostor pro svoje nazory, ktere se netykaji zamereni fora ... uz jsem Ti to tu psal - bez to probrat do hospody a nevyvolavej tady flamymiki21 píše: 05.11.2022 11:24 K tomu "jinému typu fóra", někteří tady mají potřebu určovat, co je správně a co ne, jedno jim nevadí, ale pokud se nakousne téma nějak momentálně "nevhodné", přijde taková reakce.![]()
Inspirace pro tento příspěvek?miki21 píše: 05.11.2022 11:24 Divím se, že takovou zprávu vůbec do médií pustili. Poškozuje to dobrou pověst hrdinně bojujícího lidu Ukrajiny.
Na druhé straně přímo od nich jsem slyšel věci, co by se nikomu tady nelíbily. Mladí kluci, co na poslední chvíli utekli z vlasti, protože by je jinak oblékli do maskáčů. Nezazlívám jim to.
Mají rodiny, práci tady, ale vůbec ne potřebu, jít bojovat za Zelenského.
Jenže to jsou krčmové reči, které nebyly ve zprávách, takže nic.
K tomu "jinému typu fóra", někteří tady mají potřebu určovat, co je správně a co ne, jedno jim nevadí, ale pokud se nakousne téma nějak momentálně "nevhodné", přijde taková reakce.![]()
precti si puvodni zpravu: https://dbr.gov.ua/news/dbr-vikrilo-vis ... -vijskovihmiki21 píše: 05.11.2022 11:51Ty tvoje fakta tak trochu kulhají.ZaQik píše: 05.11.2022 07:35 tak si shrneme fatka:
neslo tedy o penize, ktere byly poslany na pomoc UA, jak se tu snazis podsouvat ...
Nepíše se tam o penězích patentového úřadu, píše se o státních penězích.
A do této kasy teče i pomoc.
Vedení patentového úřadu je jen "odklonilo" přez účty charity do soukromých kapes. Pokud by to bylo vedení mlékárny, tak by to byly peníze za prodané mléko?
Divim sa ze sa niekto divi ze stretava mladych co utiekli pred povinnostami. Je vela takych co nechaju aby za nich spravili spinavu robitu ini, a oni budu spoza hranic kritizovat. Toto by sa ale dialo/deje aj v inych krajinachmiki21 píše:Jeďte na dovolenou na Ukrajinu, vaše auto už tam je.![]()
Nevím, proč se rozčilujete, chlapci.
Divím se, že takovou zprávu vůbec do médií pustili. Poškozuje to dobrou pověst hrdinně bojujícího lidu Ukrajiny.
Na druhé straně přímo od nich jsem slyšel věci, co by se nikomu tady nelíbily. Mladí kluci, co na poslední chvíli utekli z vlasti, protože by je jinak oblékli do maskáčů. Nezazlívám jim to.
Mají rodiny, práci tady, ale vůbec ne potřebu, jít bojovat za Zelenského.
Jenže to jsou krčmové reči, které nebyly ve zprávách, takže nic.
K tomu "jinému typu fóra", někteří tady mají potřebu určovat, co je správně a co ne, jedno jim nevadí, ale pokud se nakousne téma nějak momentálně "nevhodné", přijde taková reakce.
stano. píše: 05.11.2022 11:49 V jednotlivych temach. Este tak citat, ze? Kde inde prispievas ako sem, kde trcis putlerovi z riti?
Všechny téma jsou jednotlivá a nebo je tu jiné dělení témat?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 7 hostů