Politika z pr.. do pr..
- miki21
- Test driver
Re: Politika z pr.. do pr..
Dáš odkaz na nějaký ten správný a jedině pravdivý proamerický servr? 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Stanley_vy
- Člen klubu
Začneme opakovanim:
Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych.
Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Proč se o tom dnes zmiňuji?
Pro oblast intelektově podprůměrnou, když pominu stavy patologické, jsou charakteristické některé rysy, které si možná všichni neuvědomujeme, a neuvědomujeme si je zejména tehdy, jestliže se stýkáme na univerzitě pouze mezi sebou. Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm nějak pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa, a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to uniká. Podobně unikají i jiné komplikovanosti.
Černobílé myšlení bohužel kontaminuje i morálku. Dobré je pouze to, čemu rozumím - a toho není mnoho. To, čemu nerozumím, je špatné. Odtud filozofie je nesmysl, matematika je k ničemu, kybernetika je pavěda, genetika je rovněž pavěda.
Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy - každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný - a ty mívají často nacionální charakter. K tomu se přidává určitá sugestibilita.
Jestliže tato morálka nebo toto černobílé vidění světa je ještě spojeno - a to bývá - s neschopností rychlejších pohybů v sémantickém poli, s neschopností propadat se z jedné sémantické roviny do druhé, vede to k nedostatku smyslu pro humor. Jestliže mám nedostatek smyslu pro humor a ti druzí se smějí, nutno si zákonitě myslet, že se smějí mně. To vede k ostražitému, číhavému, nepřátelskému postoji vůči světu, k podezřívavosti a k neustálé snaze dokázat a proklamovat svoji chytrost a ke strachu, aby ze mě nikdo neudělal hlupáka. A tak vzniká obraz - bohužel ve společnosti tak frekventovaný -, který za určitých okolností - a tou okolností je právě doba -,kdy zodpovědnost za naše životy přechází na nás samé, dá těmto rysům v nezakrývané podobě zaznít."
- Stanley_vy
- Člen klubu
A předně, o obsahu servru jsem nic nepsal.
Naposledy upravil(a) Stanley_vy dne 28.10.2022 20:41, celkem upraveno 1 x.
- Ozzman
- Člen klubu
Chtelo by to i s obrazky, idealne v komiksovem vydani. Aby to i nevzdelany hlupak pochopil. Pochopeni psaneho textu neni jeho nejsilnejsi strankou...
Ford Kuga III, 1.5 EB (110 kw) Titanium, r.v. 2024
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
-
- Pokročilý
nj sami nic vymyslet neumíte, tak si jen s hýkáním přitakáváte a kopírujete cizí myšlenky
i vy mozkovny

" Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to uniká. Podobně unikají i jiné komplikovanosti."
"Černobílé myšlení bohužel kontaminuje i morálku. Dobré je pouze to, čemu rozumím - a toho není mnoho. To, čemu nerozumím, je špatné. "
"Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy - každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný - a ty mívají často nacionální charakter. K tomu se přidává určitá sugestibilita."
takže copy, paste umíš, ale sám sis z toho příklad nevzal, ale aspoň víš, s čím máš problém

si zabilStanley_vy píše: 28.10.2022 20:10 Neni se cemu divit. Novinky byly vždycky doménou rozumove slabsich, prorusky orientovaných onuci. Vidíme to i zde.![]()

" Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to uniká. Podobně unikají i jiné komplikovanosti."
"Černobílé myšlení bohužel kontaminuje i morálku. Dobré je pouze to, čemu rozumím - a toho není mnoho. To, čemu nerozumím, je špatné. "
"Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy - každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný - a ty mívají často nacionální charakter. K tomu se přidává určitá sugestibilita."
takže copy, paste umíš, ale sám sis z toho příklad nevzal, ale aspoň víš, s čím máš problém

ty nerozumíš ani tomu, co sám píšeš

Naposledy upravil(a) blackbox80 dne 28.10.2022 21:55, celkem upraveno 2 x.
- Stanley_vy
- Člen klubu
Když nerozumis psanému textu, tak se k nemu nevyjadřuj.
Nejsem jsem nenapsal, že na Novinkach jdou jen hloupé proruske onuce. Ale napsal jsem jsem, že novinky jsou jejich doménou. O tom svědčí i výsledek "ankety" tebou sdílený. Cca 75:25. Tudíž i já připouštím, že zhruba 1/4 reagujících "novinkaru" takovymi onucemi nejsou. Takže žádné černobílé myšlení.
Nejsem jsem nenapsal, že na Novinkach jdou jen hloupé proruske onuce. Ale napsal jsem jsem, že novinky jsou jejich doménou. O tom svědčí i výsledek "ankety" tebou sdílený. Cca 75:25. Tudíž i já připouštím, že zhruba 1/4 reagujících "novinkaru" takovymi onucemi nejsou. Takže žádné černobílé myšlení.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- miki21
- Test driver
Všem chytrým doporučuji si poslechnout, jak řečnil pan Fiala před 8 lety a oak si jeho projev převeďte do dneška. To je panečku veletoč.
https://youtu.be/hxY-gbjpNXQ
https://youtu.be/oivFmcmqpyY
Celý projev.
https://youtu.be/lU8VQfRX-XA
https://youtu.be/hxY-gbjpNXQ
https://youtu.be/oivFmcmqpyY
Celý projev.
https://youtu.be/lU8VQfRX-XA
- Stanley_vy
- Člen klubu
Přišlo právě hromadnym emailem? Co přesně potřebuješ vysvětlit?
S tím do puntíku souhlasíš, ne?Jen idiot nemeni sve nazory.
- miki21
- Test driver
Volně dohledatelné na internetu.
Názory možná, ale měnit kompletně orientaci podle toho, jak se mu to zrovna hodí, to už tady bylo. Říkalo se tomu převlékání kabátů.

Názory možná, ale měnit kompletně orientaci podle toho, jak se mu to zrovna hodí, to už tady bylo. Říkalo se tomu převlékání kabátů.
- miki21
- Test driver
Babišobijec, ale sis při sobotě přivstal. 

- Stanley_vy
- Člen klubu
A proto jsi to sem teď nutne musel vložit?
Nebo to v nás melo zazehnout lásku k Rusku a touhu předat otěže země Vrabelovi s Havlem, za podpory nikým nevoleneho Volneho, Majerové a komunistů?
-
- Člen klubu
Komunistom! Ano! Konecne zas bude dobre! Do roboty ozraty, v robote nic nerobit, z roboty ozraty. A vsetko bude zadarmo!
- miki21
- Test driver
Ano, aby zdejší moralisti zjistili, že jejich "bůh" není zas tak svatý, jak se tváří.
A na stana reagovat nebudu, tak brzo a tak nametený, ani neví co píše