Tak bohužel u mne toto nezafungovalo. Upgrade jsem provedl úspěšně. Ze dvou DVD+R DL, které teď mám k dispozici, jedno dál píše, že není mapové DVD. Druhé se taky buď nenačte nebo se jako mapové načte, ale po cestě mapa vypadává nebo "zamrzá". Při pokusu o zadání adresy pro navigování navigace zatuhne na dlouhé sekundy a jen jednou se podařilo zadat adresu.pajathc píše:Zdravím. Měl jsem taky tento problém:
Navigace po vložení DVD+R DL s mapou 2012 psala pořád "Reading DVD, please wait" a dál nic.
Vyzkoušel jsem několik mechanik, PC a médií, beze změny. DVD-R DL nenačetlo vůbec.
Předtím jsem bez problémů fungoval na East 2009-2010 na obyčejném DVD-R.
Řešení bylo nakonec prosté:
Provedl jsem Denso SW Update na FW 4.40 viz str. 1, přestože 2010 mapy fungovaly normálně bez něj (dřívější verze SH4 a 16LX byly z roku 2004, takže bez updatu).
Update jsem měl na DVD+R single layer, na DVD-R se nic nenačetlo.
Po dokončení updatu mechanika načte DVD DL mapy 2012 bez problému okamžitě.
Na rychlosti pálení asi až tolik nesejde, moje mechanika umí min. 4x a funguje to.
Enjoy...
Za mne bych tedy řekl, že upgrade firmware určitě pomůže, ale rozhodně to není všelék a budu muset buď rozebrat mechaniku a pokusit se ji vyčistit (ví někdo o nějakém návodu?) a nebo zkoušet další vypalovačky a média.