Když řídí náctiletí
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Když řídí náctiletí
Hmm, škoda, že nebudou ty "řidičáky na zkoušku" 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
co k tomu dodat, ach jo.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
a zase to odskákal nevinný člověk
Asi by bylo nejlepší ,aby se nějakej pantáta tam nahoře na ministerstvu dopravy zamyslel a upravil možnost získání ŘP až po absolvování školy smyku pro všechny nové řidiče , protože pokud si to někdo nevyzkouší ,jak se chová auto třeba na ledu ,sněhu ,tak do té doby bude jezdit jako na suchu a pak se budou stávat takové nehody .

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jako jeden z nejmladších členů fóra zkusím taky něco přihodit.
Myslím že hodně záleží na výchově a prostředí doma - tatik vzdy jezdil rychleji, nez dovoluji predpisy, ale vzdy bezpecne s velkou predvidatelnosti a to same vstepoval do me a taky do segry. Na svou autoškolu musím zároveň taky zpívat ódy, protože i přesto že jsem v autoškole neseděl za volantem poprvé, instruktor mě toho naučil hodně s velkým H!! Po obdržení papírů jsem pod dohledem rodičů řídil 6 týdnů, než si naši byli jisti a pustili mě samotného na silnice. S obdržením papírů jsem cítil mnohem větší odpovědnost, ale to asi každý vnímá jinak. Celé léto (+ cesta do chorvatska a zpet s rodici) získávání zkušeností a pak přišla velmi bohatá zima (před 3 lety), kde jsem v noci jel nekolikrat jezdit na parkoviste (chybejici zkusenosti na snehu)..Takze je to i hodne o pristupu kazdeho jedince!
Loni v lete jsem si za vlastní koupil FF a to zase přispělo k větší ohleduplnosti, sam rikam ze muzu jet rychle a bezpecne, ale hlavne musim jet ohleduplne k ostatnim..Navic kazde auto chce kupu zkusenosti prave s nim, kazde se chova jinak. Mam najeto cca necelych 30tkm a porad si troufam tvrdit, ze sbiram zkusenosti, zrovna tuto sobotu jsem mel vlastni blbosti problem jak prase (viz. galerka), nastesti sem ho zvladl a zase je to o tech zkusenostech, kdybych tak jel nekdy pul roku po ridicaku, tak si osobne neverim, ze bych to dal!
Abych ukoncil to sahodlouhe povidani, chci jen rict ze vsechno je v lidech a jejich pristupu, proto se nejake omezujici reseni hledaji velmi tezko! Stejne tak jak treba ted na slovensku myslim dali ze ridici do 23let muzou jet max. 80km/hod, coz absolutne neschvaluju, naopak se mi libi napad Wolf2 o prispevek vyse!!
Myslím že hodně záleží na výchově a prostředí doma - tatik vzdy jezdil rychleji, nez dovoluji predpisy, ale vzdy bezpecne s velkou predvidatelnosti a to same vstepoval do me a taky do segry. Na svou autoškolu musím zároveň taky zpívat ódy, protože i přesto že jsem v autoškole neseděl za volantem poprvé, instruktor mě toho naučil hodně s velkým H!! Po obdržení papírů jsem pod dohledem rodičů řídil 6 týdnů, než si naši byli jisti a pustili mě samotného na silnice. S obdržením papírů jsem cítil mnohem větší odpovědnost, ale to asi každý vnímá jinak. Celé léto (+ cesta do chorvatska a zpet s rodici) získávání zkušeností a pak přišla velmi bohatá zima (před 3 lety), kde jsem v noci jel nekolikrat jezdit na parkoviste (chybejici zkusenosti na snehu)..Takze je to i hodne o pristupu kazdeho jedince!
I proto ty zcela obecné řešení zcela neschvaluju, protože znám klidně kluky, co za první tři měsíce s řidičákem najeli i 10tis..Gromik píše: Osobně se mi zamlouvala jedna myšlenka, kterou jsem kdysi četl a to, že po získání řidičského oprávnění by nějakou (tady bylo 6 měsíců) mohl dotyčný řídit jen pod dohledem osoby, která má alespon 5-ti letou praxi. Pokud by byl přistižen, jak řídí sám, byl by mu odebrán řidičský průkaz. Chtělo by to jistě domyslet, ale možná by to eliminovalo frajírky, kteří z autoškolské Toyoty Yaris s lektorem sednou hned sami do BMW a vlítnou na silnici.
Loni v lete jsem si za vlastní koupil FF a to zase přispělo k větší ohleduplnosti, sam rikam ze muzu jet rychle a bezpecne, ale hlavne musim jet ohleduplne k ostatnim..Navic kazde auto chce kupu zkusenosti prave s nim, kazde se chova jinak. Mam najeto cca necelych 30tkm a porad si troufam tvrdit, ze sbiram zkusenosti, zrovna tuto sobotu jsem mel vlastni blbosti problem jak prase (viz. galerka), nastesti sem ho zvladl a zase je to o tech zkusenostech, kdybych tak jel nekdy pul roku po ridicaku, tak si osobne neverim, ze bych to dal!
Abych ukoncil to sahodlouhe povidani, chci jen rict ze vsechno je v lidech a jejich pristupu, proto se nejake omezujici reseni hledaji velmi tezko! Stejne tak jak treba ted na slovensku myslim dali ze ridici do 23let muzou jet max. 80km/hod, coz absolutne neschvaluju, naopak se mi libi napad Wolf2 o prispevek vyse!!