přesně tohle řešení mě napadlo taky - mám autorádio 5000C, ale pokud bych vyvedl AUX (jack) a vedle něj mini USB, tak stačí zapojit mp3 přehrávač a je asi vyřešeno.Gromik píše: Navíc, když bych si sehnal redukci 12V => mini USB, můžu mp3 přehrávač rovnou i napájet
Tak to jsem netušil, měl jsem za to, že se 12V zásuvka po vytažení klíčku vypne. Nicméně mně to napájení mp3-flashky (Emgeton X3) naboural další problém, a to že když je připojena přes mini-USB, tak je v řežimu "přenos dat" a nelze přehrávat skladby. Čili nakonec asi jen vyvedu AUX a holt budu nabíjet a měnit baterky jako dosudstrasa píše:jenže pokud vypneš zapalování auta, tak zásuvka 12V je u FF2 pořád pod proudem (zatímco u našeho stařičkého Renaulta 19 se vypne).
Teď to již mohu potvrdit 100%. AUX funguje normálně přes sluchátkový výstup, vyzkoušeno před chvílí na malém Emgetonu X3. U mě ale bylo potřeba dát hlasitost vstupního zařízení na max a ještě na rádiu 2-3 dílky volume přidat, aby se hlasitost reprodukce vyrovnala třeba audio CD. To ale bude záležet na výkonnosti vstupního zařízení.Milinko píše:Chlapi,
před tím než začnu shánět potřebné věci ke zprovoznění AUX, se chci ujistit....rádio s MP3 přehrávačem propojujete přes sluchátkový výstup?? Nebo je třeba mít na mp3 přehrávači link out...??
Do AUX zásuvky jde klasická 3,5 jack koncovka. Na druhé straně pak záleží, jaký máš sluchátkový výstup, některé mp3 mají menší dírku než 3,5 jack, ale to se dá řešit redukcí.panther7 píše:chci se zeptat, jaká je tam velikost koncovky do aux, jde mi o to, že ji mám funkční a ted chci to spojit a koupit šnůru abych to propojil bud s tlf. nebo mp3. kolega mi říkal stereo kabely a koncovka (jack) 3. rozumíte mi co myslím
nahodou fotku konektora na zadnej strane radia,kam si kabel pripajal nemas?alebo aspon ako vypada konektor na kabliku,ktory si tam zapajal...Gromik píše:Milinko píše:Chlapi,
před tím než začnu shánět potřebné věci ke zprovoznění AUX, se chci ujistit....rádio s MP3 přehrávačem propojujete přes sluchátkový výstup?? Nebo je třeba mít na mp3 přehrávači link out...??
Zapojení AUX kable jde snadno, vzadu na konektoru rádia je jediné volné a vhodné místoTeď už jen opatrně vyvrtat díru v přihrádce a bude hotovo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] a 2 hosti