Dovolena
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš, Martine, cestu na sever. Za 300,- nocleh se snídaní a obědem s výhledem na Helsinský poloostrov.
http://eurorest.net/?id=03_module&htid=196&lng=cz

- Martin41
- Pokročilý
Dovolená
Zdar Jasio !
Taky dobrá sranda
To mám za včera ?
Na tomto severu jsem už několikrát byl, dokonce i na zblité lodi na poloostrov Hel jsem jel , když zrovna moře nefandilo turistům.
Nic to ale nemění na skutečném zájmu jet na Sever.
Taky dobrá sranda

Nic to ale nemění na skutečném zájmu jet na Sever.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš že by to vzal po vrchu jako borci přes Lipno
už sem je tam viděl i osobně a některý dopadli moc pěkně 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- TobiZC
- Pokročilý
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
toho pána jsem znal, ne sice přímo osobně, ale znalTobiZC píše:Osobáky zcela běžně, i já trubka jezdila. Taková trotlovina...Boban píše:Myslíš že by to vzal po vrchu jako borci přes Lipno...ale od doby, co tam skončil traktor, mám potíže i přes jezírko naše milé přejet na běžkách.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já znal ten traktorTobiZC píše:Osobáky zcela běžně, i já trubka jezdila. Taková trotlovina...Boban píše:Myslíš že by to vzal po vrchu jako borci přes Lipno...ale od doby, co tam skončil traktor, mám potíže i přes jezírko naše milé přejet na běžkách.

Naposledy upravil(a) Boban dne 27.11.2007 08:00, celkem upraveno 2 x.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Stehnak
- Test driver
Da se to i bez lodi... teda skoro no.
CR -> Dansko pres "most" ->Swedsko, toto se skoro nevyplati, protoze to je jednak zajizdka a jednak se plati "mostovne". Takze je lepsi plout z Rostocku-Warnemünde do Svedska (Trelleborg) (cca 30€ / osoba; 100 € auto). Ve Svedsku bych urcite dal Goteborg a Stockholm, a v Norsku dole Oslo. Pak ne sever pobrezi Norska (Trondheim) objet ten "Svedsko-Finskej" zaliv. Este kousek na sever od neho je polarni kruh a pekne finske mesto: Rovaniemi. No a pak stredozemim Finska (jezera) pres Kuopio, Lahti do Helsinek. Z Helsinek za podobne penize jako z Nemecka do Estonska (Tallinn - stoji za to) a pak Lotyssko, Litva, Polsko CR... No na papire to je brnkacka, ale podniknout neco takoveho tak jednoduchy urcite nejni... My plujeme Rostock <-> Helsinki (25 hodin plavby, 2 lidi + auto - podle doby (sezony) 500 - 700€).
CR -> Dansko pres "most" ->Swedsko, toto se skoro nevyplati, protoze to je jednak zajizdka a jednak se plati "mostovne". Takze je lepsi plout z Rostocku-Warnemünde do Svedska (Trelleborg) (cca 30€ / osoba; 100 € auto). Ve Svedsku bych urcite dal Goteborg a Stockholm, a v Norsku dole Oslo. Pak ne sever pobrezi Norska (Trondheim) objet ten "Svedsko-Finskej" zaliv. Este kousek na sever od neho je polarni kruh a pekne finske mesto: Rovaniemi. No a pak stredozemim Finska (jezera) pres Kuopio, Lahti do Helsinek. Z Helsinek za podobne penize jako z Nemecka do Estonska (Tallinn - stoji za to) a pak Lotyssko, Litva, Polsko CR... No na papire to je brnkacka, ale podniknout neco takoveho tak jednoduchy urcite nejni... My plujeme Rostock <-> Helsinki (25 hodin plavby, 2 lidi + auto - podle doby (sezony) 500 - 700€).
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- TobiZC
- Pokročilý
Boban píše: Já znal ten traktor
...no právě, že já znala oboje a když jsem viděla, jak oboje dopadlo, přešla mě chuť si krátit cestu...Skubi píše: toho pána jsem znal, ne sice přímo osobně, ale znal
to PaJaS: my v létě vyrážíme s Fokuskem Pokuskem taky trochu na výlet. Sice ne na sever, pěkně do tepla, po Evropě a na skok do Afriky, ale tak to těšení se je podobné. Jak dítě na Ježíška. Zatím mám v kupě přibližnou trasu a velkou hromadu průvodců

ČB - Dolní Dvořiště - Freistadt - Linz - Salzburg - Innsbruck - Bolsano - jezero Lago di Garda Potom pokračovat - Monza (okruh formule) - Milano - Genova - a po pobřeží do San Remo a Nice - St. Tropez - Marseille - Perpignan a La Junguera dál jet po pobřeží do Barcelona a pokračovat dolů na jih - Tarragona - Valencie okolo Španělska k Gibraltaru a na skok do Afriky a dále pokračovat po Portugalsku pak Madrid a na horu do Španělka přes Irun. Bordeaux - Limoges - Montlucon - Chalon - Besancon – Mulhause…Mulhause - Freiburg - Bodannská jezera - Memmingen - Munchen - Landshut - Degendorg - Strážný – Vimperk.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- Martin41
- Pokročilý
Dovolená
To Stehnak: velice Ti děkuji za informace a doporučení Severské cesty, které jsi nám poskytl. Chtěl jsem Tě zrovna o tohle včera večer požádat.
Bohužel má představa o nákladech na tento "výlet" se dost liši od odhadu, který jsem si po Tvé zprávě udělal. Na tuto jistě překrásnou cestu mám pouze chuť a čas. Peníze chybí. Snad nějaká "ekonomická varianta".
Bohužel má představa o nákladech na tento "výlet" se dost liši od odhadu, který jsem si po Tvé zprávě udělal. Na tuto jistě překrásnou cestu mám pouze chuť a čas. Peníze chybí. Snad nějaká "ekonomická varianta".
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: