No tak pan je okreskar, tak to je pak jina. Ja jel ted Praha-Zamberk-Praha za 7,6 a to jsem se s tim na okresce taky moc neparal, ale na dalnici jsem jel celou cestu 130 (max 140). Bezne jezdim spis okolo 150, k tomu prazskej provoz a je to pres 8 litru ani nemrknu.ballu píše:Když se s tímto motorem naučíš jezdit , tak to neznamená, že pod 7.5L jsi brzda provozu. Na okrskách za tuto spotřebu mají práci i silnější káry, aby mě předjely. Na dálnici bych šel o minimálně litr navíc, ale na okrskáchinsomnia píše:Rekl bych, ze na spotrebu ma taky velky vliv jake mate kola a pneu. Kazdopane +/- 0,5 litru na spotrebe proste neresim. Prijde mi zvlastni jezdit s timhle motorem prumerne pod 7,5 litru, ale nikomu to neberu, protoze je to o stylu a pozitku z jizdy.
Moje prumerna je ted lehce pres 8,0 litru.jen řadím a lechtám plyn. Při spotřebě 7,5 L a průměru 74Km/hod na okrsce mě předjet, to tu cestu musí dotyčný mít velmi dobře zmapovanou a plyn při předjíždění na podlaze..
smoula píše:Za posledních cca 350km mám průměr 6,8l. A to nejezdím economy run, prostě normální jízda, žádná brzda provozu. Ten motor se mi začíná líbit čím dál tím víc a víc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti