Nějak nešla ven tak jsem to nemohl prozkoumat.

JJ ten vzduch mi je jasnej,ale nevím kudy k filtru přivézt ještě trochu studeného vzduchu jako to má myslím Fuks!Wolf2 píše:je to hodně znát ,opravdu to má pěkný zátah a líp se to vytáčí a zvuk je suprovej. je to potřeba dobře izolovat od teplého vzduchu z motoru.
OK no zkusím to nejdřív bez toho a kdyžtak to tam někdy dodělám.Wolf2 píše:já si myslím ,že když jedeš tak do motorového prostoru fučí spousty studeného vzduchu ,ale klidně to tam udělej jako to má Fuks ,to záleží na tobě .
Záleží jestli tam necháš spodek orig bedny na filtr nebo ne. Já jsem ji vyhodil celou a přivedl vzduch od mřížky mezi mlhovkama. Mám tam dva přívody. Červenou hodicí a potom dole pod filtrem.romosch píše:JJ ten vzduch mi je jasnej,ale nevím kudy k filtru přivézt ještě trochu studeného vzduchu jako to má myslím Fuks!Wolf2 píše:je to hodně znát ,opravdu to má pěkný zátah a líp se to vytáčí a zvuk je suprovej. je to potřeba dobře izolovat od teplého vzduchu z motoru.
A nebo stačí bohatě ten přívod co je origo?
Fuks píše:Myslíš nechat spodek bedny s orig přívodem a dát ještě jeden přívod protažený za světlem do nárazníku - mřížky. V pohodě vzduchu bude dost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host