Este k tym jazdnym vlastnostiam. Ja sa pokladam za priemrneho sofera, ale snazim sa jazdit co najlepsie (technika jazdy aj ostatne parametre). A jazdievam tie iste trasy focusom aj octaviou.
A je sranda, ze casto krat som si pochvaloval ako perfektne sa daju iste zatacky, ci useky presjt s focusom, ze fasa sedi a a ako mi to dobre ide, ako su vsetci vzadu

A z toho vyplyvaju dve veci:
1. asi pravdepodobne vobec nepouzivam a ani neviem doviest auto az pred limit
2. aj rychlosti a sposob jadzy z focusom bol daleko na limitom zakonnym, ci rozumovym a pudovym, cize mne dostatocnym a aj taka podcenovna octavka to zvladala s prehladom, z toho vyvodzujem, ze sa pre podcenuju jazdne vlastnosti inych aut.
Samo, dodavam, nepochybujem, ze focus ich ma najlepsie v triede. Aj ma vynikajucu odozvu od riadenia a vsetko s tym suviasiace, s focusom sa da aj citit radost z jazdy, co z octavkou az tak nejde, resp. nie v takom zmysle ako s focusom. Ale na bezne jazdenie, dokonca aj za limitom bezneho jazdenia su tie auta porovnatelne. Iba kto chce viac a kopu zabavy, tak samo, focus je niekde inde.
Avsak toto plati iba na usekoch ciest, ktore su klukate, (okresky, alebo urcite starsie useky R1). Inde sa dnes uz tazko da vychutnat si radost z jazdy. Cize je to aj dost zavisle od toho kade clovek najviac jazdi, u mna je to napr. mesto a dialnica.