řadící páka
- Harry
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Řadička
Zdarec chlapi, omlouvám se za pozdní reakce, ale moc času nemám. Takže kdybych neodpovídal, jsem na mailu. Jinak něco se ještě dá sehnat a klidně se s vámi rád seznámím. Tak snad na srazu.
Focus 1.8 16V Trend 99, 85 Kw, r.v 99
- oner
- Nováček
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, je níž, ale řekl bych, že je to i lepší. Teda já osobně jí mám radši níž.oner píše:Ta řadička z focuse2ky je hezká,ale neni o trochu níž jak origo?jak se vám drží?ptám se proto že bych o ní měl zájem.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mam stejny problem, shanim ten umelohmotny ramecek, co drzi kozenku v tunelu. Dnes ve Fordu mi rekli, ze se musi vymenit ramecek i s kozenkou, cena Kc 990.-, na coz jsem jim rekl dekuju a jel jsem. Proste litr za to nedam, cekal jsem tak 200 max za ten debilni ramecekKAPSCH píše:Kluci potřeboval bych k manžetě na radící páku takový ten rámeček co ji drží v tunelu - no snad to píšu pochopitelně. U forda to prodávají jako komplet za dooost peněz. Třeba se to někde někomu válí...
Díky
JB

- Hugo72
- Junior
Tak mu na budúce povedz, že s tou radičkou je problém a že je nevyhnutné ju vymeniť za origo a máš ju zadara...jamaka píše:Robil som jednemu servis a mal to namontovane, tak som cvakol telefonom. Nevedel o nej nic, lebo take to uz kupil z dovozu, kurna. Preco?

FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...

- Hurvajs
- Pokročilý
Tak už jsem taky novým majitelem řadičky z fofo 2, díky Foqusovi. Je o trošku níž než ta původní, ale vůbec to nevadí a do ruky padne výborně. Jsem s ní maximálně spokojený, mohu jen doporučit. Nejsem přiznivcem různých tuningových hlavic ala lebka, nebo různých jiných výtvorů.oner píše:Ta řadička z focuse2ky je hezká,ale neni o trochu níž jak origo?jak se vám drží?ptám se proto že bych o ní měl zájem.

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Caute, mam mensi problemik so saltpakou, resp. s tou kozenkou co tak planta na saltpake... Ked je v aute ticho a zaradim 1-ku, je pocut take vrzave suchnutie tej kozenky. Uz som to skusal namastit indulonou a nepomohlo 
Neviete cim by sa dalo zabranit tomu neprijemnemu zvuku ? Viem ze je to "problem" ako z fora bentley-forum.cz ale dost ma to se*ie
Diky

Neviete cim by sa dalo zabranit tomu neprijemnemu zvuku ? Viem ze je to "problem" ako z fora bentley-forum.cz ale dost ma to se*ie

Diky

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: