Tedy, pokud by to vydrželo také u mne, byl bych naprosto spokojenmouse píše:... jsem s nima naprosto spokojenej, na escu jsem s nima najel cca: 30000km. a vzorek ještě cca: 5mm

Tedy, pokud by to vydrželo také u mne, byl bych naprosto spokojenmouse píše:... jsem s nima naprosto spokojenej, na escu jsem s nima najel cca: 30000km. a vzorek ještě cca: 5mm
díky, já vím, přesně tam jsem tu informaci našel - jak píšu - druhá polovina 2011 (teď nepamatuju, myslím že září...).ybuba píše:Toto jsem zde nedávno psal, ceny se chovají stejně jako u sezónního zboží ...mickielli15 píše: ... jinak jsem kupoval letní nedávno v mrazech, byly levné. ... v létě to bude asi ještě jinde. ... A jak zjistím, kdy byly vyrobeny? Jsou obchody, kde už to zákazníkovi sdělí. Když nesdělí, je tu záruka 14 dní na vrácení zboží při nákupu přes internet ...
Datum výroby zjištíš jednoduše přímo na pneumatice, na jejím boku je čtyřčíslí, první dvě značí týden a druhé rok, kdy byla vyrobena
Hampy píše:Dát přednost bezpečí, nebo vzhledu
To je právě to co si furt dokola říkám, ale když tu vidím ty fotky jak vypadaj auta na pořádnejch kolech... znáš toInfinter píše:Hampy píše:Dát přednost bezpečí, nebo vzhledu![]()
No, ne že bych ti přál mít ošklivé auto, ale když ho někde vysypeš, bude ošklivé tak jako tak..
Jo jo, moc dobře znám a mám i pročteno, protože právě u nich jsem pneu objednal, stejně jako před 3 lety ty předchozí ...mouse píše:tak samozřejmě taky záleží jak budeš jezdit
a jinak se jukni sem jsou tam zkušenosti lidí co je maj a já jsem tam psal taky
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... tresponse/
To bych netvrdil, sice už některé pneu jdou s cenou nahoru, ale pořád jich ještě najdeš spoustu za velmi slušnou cenu.milan26 píše:... ikdyž jsem už asi prošvihl zimní slevy na léto...
...........mrkni i tady............http://www.pneunet.cz/pneumatiky/milan26 píše:Díky za info cen a kromě toho máte nějaký typ? Tyjo jedna guma 3.200na to teď nemam a zbytečné u mě. Reálné jsou tak 4 ks do 5.000 ať to vydrží aspoň 3 léta ... Za 2 léta prodávám celé auto
![]()
Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host