Myslim, ze 5 pump je dostatecne mnozstvi a najezdit za vzduchem 20km se mi nechcepelen píše:Ahmede, rucni hustilku neznas?Kolem jinych pump nejezdis? Poradny funkcni tlakomer si neumis koupit?
tak jestli se nepletu, tak ten už tu pěkně dlouho nebylpelen píše:Ahmede, kontaktuj profika - Gumika.
zkus zavrit okna pri jizde (vim, ze nemas klimu, tak se proste upeces, ale budes mit lepsi spotrebupelen píše:...Dnesni tankovani - spotreba 4,7l/100km. Poradte, jak se dostat pod 4.
Pouklízej auto, odlej z nádržky odstřikovačů a jeď nalačnopelen píše:...Dnesni tankovani - spotreba 4,7l/100km. Poradte, jak se dostat pod 4.
a co tenhle pneuměřič ?Ahmed píše:........ Rad bych si koupil funkcni tlakomer, kdyz o nejakem vis, tak mi rekni. ......pelen píše:.......Poradny funkcni tlakomer si neumis koupit?
njn, skazil jsem sranduzewl píše:Dany: ja vim, co znamena "nalačno", to melo byt brutalni smich pri kterem opakuju tvou myslenku
To je presne ten, za ktery jsem pred 2 lety vyhodil pres 300,- Ze prej je 1000x lepsi nez nejaky digitalni a ze to je kvalitni cesky vyrobek. Ze zacatku meril dobre, pak najednou zacal bezduvodne litat, tak jsem to nejak rozebral a zase to bylo chvili ok, pak mi spadl do snehu a zase to bylo v haji.Skubi píše:a co tenhle pneuměřič ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti