Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- p-u-p-a-s
- Junior
Re: Denso Mapy
Tak to mám smůlu
a pálil jsi to na jednovrstvé dvd + nebo -

Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
- Mára
- Junior
Verbatim mínus
-
- Nováček
Tak ta čeština se nedá vydržet, něco v tom furt chrčí nebo praská, takovej nakřáplej zvuk to má, tak jsem tu našel na straně 55 "Jaguar západní evropa 464110-7540" (anglicky mluvená), bohužel ale některé soubory chybí
Nemá to někdo k opravě nebo novému uploadnutí?

- Mára
- Junior
To je nějaký divný,mně to mluví v pohodě( teda když pominu že chvilku tyká a pak vyká)
žádný chrčení ani jinný pazvuky

Naposledy upravil(a) Mára dne 11.07.2011 15:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Tak ono to není nijak výrazný, ale mám C-maxe s tím audiosystémem, že jsou repráky všude možně i nemožně a ve srovnání s anglickou verzí je to takové méně kvalitní.
- p-u-p-a-s
- Junior
Chtěl jsem se zeptat těch kdo prováděl update jesli po vlažení dvd do mechaniky obrazovka zčernala ihned nebo až po nějaké době ?
-
- Nováček
Zdravím, chtěl bych se jen ujistit, mapy z 1.str (mám na mysli East Europe 7550sk a West Europe7540), jsou Ford nebo Jaguar nebo je to totéž (Ford/Jaguar)? Někdo o nich píše jako o Jaguar a něko o Ford.
Díky
Díky
Focus C-Max 2004 2.0 TDCi 100kW Ghia
- p-u-p-a-s
- Junior
Tak sem zjistil že mě odešla mechanika v kufru, pujčil jsem si od známého dvd s updatom kterým on prováděl aktualizaci a mě nefunguje.
Nevíte jak bych zjistil jesli se dá ještě neco udělat ?

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho jsi to tam nechal?Originální dvd to také nečte?
- Ludzi
- Nováček
Zdravím,
nejsem zde sice poprvé, ale po možná roce a něco, si připadám jako ve snu.
Mám Denso od roku 2007 se stavem při koupi 2004 a jsem zklamán úrovní dotazů na tomto fóru. Kdo se ptá, ho vlastně nečte.
Od počátku jsem se snažil aktualizovat svá mapová DVD, zpočátku byla funkční a aktuální jen Toyota, bez grafiky.
Nyní i na těchto diskuzích používám Ford data 2010, a dá se na ně bez problémů doručit tam kam je třeba i v cz jazyce. Není rozdíl ani v originále. Nové mapy zatím nejsou. Zatím. Pokud se někomu nelíbí cz/sk jazyk a frázování, může používat angličtinu či němčinu a má originál.
Máte tady spoustu dotazů a různých odpovědí
Z mé zkušenosti odzkoušené.
1. Signál GPS -špatná anténa, většinou při vlhkosti patice a jejího zkratování. 2x výměna, vysušení a nic. U Fordu drahý špás (cca 1800), jednoduše vyměnit za sólo anténu GPS připojenou přímo na konektor mechaniky za cca 300 a máte za jednu novou 1500 doma.
2. Máte problém s vypalováním a čtením DVD map? Jednoduché. Váš systém je zastaralý stejně jako CD a DVD v PC, Vydrží tak do 5 let. A ke konci vlastně nefunguje. Koupil jsem originál Jaguár 2009 protože byl levnější než Ford a stejně měl problém. Kupte Novou DVD (včetně navigace v kufru) za 35000 nebo si kupte jen čtecí mechaniku na e-bay za cca 7000 z Thaiwanu (bez problému do týdne) a máte po problémech se čtením nastavovávím vypalováním a vyhazováním DVD disků. Sám jsem mechaniku seřizoval 2x a pak ji prostě koupil novou, a je klid. Koupenou mechaniku jednoduše přešroubujete do krabice navigace v kufru a starou vyhodíte z okna.
3. Pořád tady dotazujete a řešíte něco, co již bylo dávno vyřešeno. Když umíte přihlášení a zadat dotaz do tohoto fóra, tak umíte číst vše co na tomto fóru co bylo řečeno a v googlu vám dotaz zodpoví i jinde. Nejdále jsou v PL, v německu jsou asi stejní lidi jako tady. Pokud umíte čatovat a psát maily a nic jiného, tak nechte vypalování a stahování sowtwaru bez zaplacení na někoho jiného.
Nic ve zlém, ale už jsem nato musel reagovat, co se tu děje.
nejsem zde sice poprvé, ale po možná roce a něco, si připadám jako ve snu.
Mám Denso od roku 2007 se stavem při koupi 2004 a jsem zklamán úrovní dotazů na tomto fóru. Kdo se ptá, ho vlastně nečte.
Od počátku jsem se snažil aktualizovat svá mapová DVD, zpočátku byla funkční a aktuální jen Toyota, bez grafiky.
Nyní i na těchto diskuzích používám Ford data 2010, a dá se na ně bez problémů doručit tam kam je třeba i v cz jazyce. Není rozdíl ani v originále. Nové mapy zatím nejsou. Zatím. Pokud se někomu nelíbí cz/sk jazyk a frázování, může používat angličtinu či němčinu a má originál.
Máte tady spoustu dotazů a různých odpovědí
Z mé zkušenosti odzkoušené.
1. Signál GPS -špatná anténa, většinou při vlhkosti patice a jejího zkratování. 2x výměna, vysušení a nic. U Fordu drahý špás (cca 1800), jednoduše vyměnit za sólo anténu GPS připojenou přímo na konektor mechaniky za cca 300 a máte za jednu novou 1500 doma.
2. Máte problém s vypalováním a čtením DVD map? Jednoduché. Váš systém je zastaralý stejně jako CD a DVD v PC, Vydrží tak do 5 let. A ke konci vlastně nefunguje. Koupil jsem originál Jaguár 2009 protože byl levnější než Ford a stejně měl problém. Kupte Novou DVD (včetně navigace v kufru) za 35000 nebo si kupte jen čtecí mechaniku na e-bay za cca 7000 z Thaiwanu (bez problému do týdne) a máte po problémech se čtením nastavovávím vypalováním a vyhazováním DVD disků. Sám jsem mechaniku seřizoval 2x a pak ji prostě koupil novou, a je klid. Koupenou mechaniku jednoduše přešroubujete do krabice navigace v kufru a starou vyhodíte z okna.
3. Pořád tady dotazujete a řešíte něco, co již bylo dávno vyřešeno. Když umíte přihlášení a zadat dotaz do tohoto fóra, tak umíte číst vše co na tomto fóru co bylo řečeno a v googlu vám dotaz zodpoví i jinde. Nejdále jsou v PL, v německu jsou asi stejní lidi jako tady. Pokud umíte čatovat a psát maily a nic jiného, tak nechte vypalování a stahování sowtwaru bez zaplacení na někoho jiného.
Nic ve zlém, ale už jsem nato musel reagovat, co se tu děje.
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi, 2004, automat, PPalba
MB A170 TDI kombi, automat
- p-u-p-a-s
- Junior
To Koťa : Asi 10 min
A original 2006-2007
Mondeo je vyrobeno totiž 2003/11
A original 2006-2007
Mondeo je vyrobeno totiž 2003/11
- p-u-p-a-s
- Junior
A originál 2006-2007 taky nečte
- Ludzi
- Nováček
Po výměně mechaniky čte vše. Zda pomůže upgrade je třeba vyzkoušet raději před ním, protože na PL foru byly při špatném upgrade mrtvé navigace. Všude píšou upgrade vypálit na CD, ale mě fungovalo jen DVD-R Data.
-
- Nováček
Ludzi, jen drobnost. Je tu 1090 příspěvků nasypaných bez ladu skladu za sebou v horizontu několika let. Vážně si myslíš, že to bude někdo číst? Nebo by bylo rozumnější lépe toto fórum strukturovat, aby nevznikala témata o 73 stranách?
- Ludzi
- Nováček
Fóra nejsou od toho, že je někdo seřazuje. Buď hledáš a najdeš jako já, nebo nemáš nic.