jdi po sacím potrubí směrem od motoru až najdeš to co vidíš na obrázku to je volnoběžný ventil,ventil je seshora dost blbě přístupný zakrývá jej škrtící klapka,alůe uvidíš ho v pohodě
volnoběžný ventil

Jj, to je on.Na Ka stojí 3500.-,ještěže máme Focusedriver píše:otáčky by měli být 750ot-800ot./min
jdi po sacím potrubí směrem od motoru až najdeš to co vidíš na obrázku to je volnoběžný ventil,ventil je seshora dost blbě přístupný zakrývá jej škrtící klapka,alůe uvidíš ho v pohodě
volnoběžný ventil
Tak to by si měli poslechnout moje otáčky, když to zlobí.Jiras píše:mno tak jsem si zavolal opět do fordu a ty otáčky jsou asi normální... prý se nebere ohled na +-200otáček. hold to nechám být. A studené starty na 2x budu brát taky jako normální.((( Nevím k čemu je diagnostika, když tohle taky nezjistila.
Z kopce jezdím jen se zařazeným rychlostním stupněm a bez plynu. Do motoru nejde palivo, na neutrál řídící jednotka udržuje otáčky - je vyšší spotřeba.Jiras píše:mno já tam byl za 6měs 3x na té diagnostice a pokaždé řekli něco jiného. Už jsem to psal ve starších přípěvcích. Jsem zklamanej.... Ani neposlechnou chod motoru, ani nekoukají na to že otáčky pomalu padají. ALL co je na tom pravdy, že se na neutrál nesmí jezdit??? Mám focuse z r.v. 99, 1,8 16V. To mi chcete říct, že třeba mohelničák, který je dlouhý 5km, tak pojedu z kopce na rychlostní stupeň 5??? Díky za info.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti