jj se skrabancama bych taky moc nepocital. vcera jak jsem si byl vyzvednou auto u lakyrnika, tak jsem se ho ptal, co na to doporucuje, tak rikal, ze nejlepsi je tempo. je levne a odvede pry kvalitni pracisilverwolf píše:Jak bylo řečeno výš, TW ti od škrábanců nepomůže. Budeš zklamanej! Pouze budeš mít lesk jako blesk a líp to chrání karosérii, protože to obsahuje teflon.misakxt píše:já už mám TW objednáno 14dní.dneska mi přišel email z obchodu že už to posílaj tak jsem zvědavej.mám tžěch škrábanců mraky takuvidíme.přibilo mi další auto tak to mám na celej den
Lak
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: TW
Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

- Partizan
- Junior
Tak to já bohužel jezdím do myčky,ale je pravda,že myčka(kartáče) to odírají a nezdá se mi,že je to pro fofóška dobré,ale je to bez práce a nezabírá to čas.Když jsem měl seata tak jsem to neřešil,ale fofóška je mi líto.Už jsem řekl manželce,že chci wapku a souhlasila.Takže taky budu mít wapku,když jsme u toho,jaký tlak postačí pro domácí mytí?kay píše:kdyz uz jsme u toho, jak umyvate auto? myslim tim cim. jen vapkou, nebo i nejakou houbickou, kartacem, smetackem, ci cim? a jak potom vysousite?FOCKI píše:dáváš to do myčky?? radši se s ním pohrej a myj ručně. kartáče dělaj neplechu.to ti pak nemusí pomoct žádná želvamosad píše:Já voskuji želvou modrou a pak tak 5 až 6 mytí jezdím do myčky - nějaké kvalitní - myslím kartáče. Tak při třetím mytí dám program i s voskovou politurou a pak sedmé mytí už doma a ošetření želvou. Většinou to tak vyjde, že na laku je ještě trochu vosku a není úplně bez ochrany.
ja pouzivam vapku, mam ji i se samponem, tak ostrikam od nejvetsi spiny, pak nastrikam sampon a mam na vapku rotacni kartac,tak to s tim zlehka prejedu a pak ostriknu jeste jednou vapkou. pak osusuji jelenici. nekde jsem cetl, ze je lepsi to vysouset normalne sterkou na okna, myslim tim gumovym, co si o tom myslite?
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- Partizan
- Junior
já to kupoval v makru za 179,-(Autovosk na metal laky)kay píše:kde si to objednaval?misakxt píše:já už mám TW objednáno 14dní.dneska mi přišel email z obchodu že už to posílaj tak jsem zvědavej.mám tžěch škrábanců mraky takuvidíme.přibilo mi další auto tak to mám na celej den
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tezko rict, ja se to ale bojim davat na plny prdy, aby to tomu laku jeste vic neublizilo, nez mycka... ale je zase pravda, ze jen ten tlak co pouzivam ja nestaci a kdyz je tam vetsi spina, tak na to musim sahnout kartacem...Partizan píše:Takže taky budu mít wapku,když jsme u toho,jaký tlak postačí pro domácí mytí?
a je to od zelvy? to je dost dobra cena...Partizan píše: já to kupoval v makru za 179,-(Autovosk na metal laky)

- Partizan
- Junior
tezko rict, ja se to ale bojim davat na plny prdy, aby to tomu laku jeste vic neublizilo, nez mycka... ale je zase pravda, ze jen ten tlak co pouzivam ja nestaci a kdyz je tam vetsi spina, tak na to musim sahnout kartacem...kay píše:Partizan píše:Takže taky budu mít wapku,když jsme u toho,jaký tlak postačí pro domácí mytí?
Jaký tam máš max. tlak?A kolik tě to stálo?
- Partizan
- Junior
Jo je a včera jsem byl v globusu a ten stejný tam stojí 239,-kay píše:tezko rict, ja se to ale bojim davat na plny prdy, aby to tomu laku jeste vic neublizilo, nez mycka... ale je zase pravda, ze jen ten tlak co pouzivam ja nestaci a kdyz je tam vetsi spina, tak na to musim sahnout kartacem...Partizan píše:Takže taky budu mít wapku,když jsme u toho,jaký tlak postačí pro domácí mytí?
a je to od zelvy? to je dost dobra cena...Partizan píše: já to kupoval v makru za 179,-(Autovosk na metal laky)
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo, už to bylo taky tady psáno hned zkraje. Tempo na starší laky, tuba stojí něco kolem 80,-Kč a udělá zázrak. Odstraní zvětralou část laku včetně šrábanců - ovšem ne těch hlubokých až do základu. Postupuj podle návodu. Mám to vyzkoušený na předchozím autě.kay píše:jj se skrabancama bych taky moc nepocital. vcera jak jsem si byl vyzvednou auto u lakyrnika, tak jsem se ho ptal, co na to doporucuje, tak rikal, ze nejlepsi je tempo. je levne a odvede pry kvalitni pracisilverwolf píše:Jak bylo řečeno výš, TW ti od škrábanců nepomůže. Budeš zklamanej! Pouze budeš mít lesk jako blesk a líp to chrání karosérii, protože to obsahuje teflon.misakxt píše:já už mám TW objednáno 14dní.dneska mi přišel email z obchodu že už to posílaj tak jsem zvědavej.mám tžěch škrábanců mraky takuvidíme.přibilo mi další auto tak to mám na celej den

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
max tlak mam 130 baru... kupoval jsem ji asi pred rokem v rakousku a vysla na necele 4tisice i s rotacnim kartacem. ted jsem ji nasel taky tak nejak za tu cenu... odkaz je to hned ta prvni einhell bhr 130Partizan píše:kay píše:tezko rict, ja se to ale bojim davat na plny prdy, aby to tomu laku jeste vic neublizilo, nez mycka... ale je zase pravda, ze jen ten tlak co pouzivam ja nestaci a kdyz je tam vetsi spina, tak na to musim sahnout kartacem...Partizan píše:Takže taky budu mít wapku,když jsme u toho,jaký tlak postačí pro domácí mytí?

- Partizan
- Junior
Tak já to taky vyzkouším,nevěděl jsem který použít.Je to i na metal laky?Jo, už to bylo taky tady psáno hned zkraje. Tempo na starší laky, tuba stojí něco kolem 80,-Kč a udělá zázrak. Odstraní zvětralou část laku včetně šrábanců - ovšem ne těch hlubokých až do základu. Postupuj podle návodu. Mám to vyzkoušený na předchozím autě.
- Partizan
- Junior
Něco takového bych si představovalkay píše:Partizan píše:max tlak mam 130 baru... kupoval jsem ji asi pred rokem v rakousku a vysla na necele 4tisice i s rotacnim kartacem. ted jsem ji nasel taky tak nejak za tu cenu... odkaz je to hned ta prvni einhell bhr 130kay píše: tezko rict, ja se to ale bojim davat na plny prdy, aby to tomu laku jeste vic neublizilo, nez mycka... ale je zase pravda, ze jen ten tlak co pouzivam ja nestaci a kdyz je tam vetsi spina, tak na to musim sahnout kartacem...
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Partizan
- Junior
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jo uz jsem myslel.Partizan píše:Kay: ta cena toho tw na metal laky v makru je bez dph už jsem to psal u stěračů.nedalo mi to,že je to tak levné a mrkl jsem na fakturu.Je to 219,-.omlouvám se