Jak u kterého, někde je i 1-2%.Joose píše:No kdyby to bylo z havarijního pojištění tak se platí spoluúčast min. 5% minimálně 5000 Kč /i po odečtení předního okna / které bývá pojištěno jinak mě to nevychází.laser píše:Z jeho pojišťovny jsem dostal dopis, že se na to pojistka nevztahuje právě proto, že byla vichřice. Kdyby nebyla tak by se v určitém případě na to pojistka vztahovala. Jó pojistky stojí na slovíčkách......
Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A od čeho tu havárku pak máš zase na druhou stranu se musíš za myslet, zda to máš proto, abys platil pojistné, a nebo aby kdyby se ti něco stalo si nesolil obrovskou spoluúčast a něco z toho měl. Někdo si třeba každej rok dělá na havárku celolak a to už to pak pozná... Já osobně havárku nemám, ale kdybych si ji dal klidně platím i za 0% spoluúčasti, pokud by to bylo možné. Nejlvnější havárku má ČPP a i procenta docela ujdou. ČP má tuším jediná ty 2%, ale zjišťoval sem to minulý rok o prázdninách a to bylo pár měsíců od doby, co jsem u nich pracoval. Kdyby jste někdo měli v pojišťovnách na vyšších postech známý, tak se jich klidně ptejte po slevách, mají balíčky. Je to ale od garantů daného typu pojištění na příslušné agentuře.chmelko píše:jasne, ze to ide, ale nezabudaj, ako sa tiež k tomu umerne zvyšuje poistne..takze je na kazdom z nas si spočítat mieru rizika...
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- laser
- Nováček
U povinného ručení u Kooperativy je auto automaticky pojištěno proti živelným pohromám. Spoluúčast činí 1 % min však 1000,- Kč z ceny opravy.Joose píše:No kdyby to bylo z havarijního pojištění tak se platí spoluúčast min. 5% minimálně 5000 Kč /i po odečtení předního okna / které bývá pojištěno jinak mě to nevychází.laser píše:Z jeho pojišťovny jsem dostal dopis, že se na to pojistka nevztahuje právě proto, že byla vichřice. Kdyby nebyla tak by se v určitém případě na to pojistka vztahovala. Jó pojistky stojí na slovíčkách......
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv.2014,
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přes víkend se mi nějaký šikula při parkování podepsal na pravém zadním blatníku a dveříchFocusini píše:Našel jsem na zadním blatníku něco....působí to, jako by byl "odřenej" asfaltem....zkoušel jsem to lehce seškrábnout, abych zjistil, jestli pod tím není nějakej strašnej škrábanec, ale není. Potřeboval bych nějakej přípravek na odstranění...nevím co vybrat - škrábáním to jen tak nedostanu..

Ještě jsem to moc nezkoumal, ale na základ se zřejmě nedostal, takže by to mohla "spravit" korytnačka.
Potřeboval bych ale nějaký tip na to, čím odstranit zbytky modrého laku, aniž bych napáchal další škody.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- LordMiras
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aby mi do pantu nezateklo, tak jsem je maznul vazelinou. Uplnou cistotu v tech mistech neresim, protoze na mastne se nachyta dost brzo hodne prachu.LordMiras píše:Ahoj ma nekdo typ jak umyvat nebo cistit spatne pristupna mista jako napriklad mezi dverma kolem pantu a podobne aby to tam bylo pekne ciste a aby tam nejak nezateklo do tech pantu a takpodobne
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: