Už jsem se obávál, že to skončí naprostým fiaskem, jelikož mi PPL ztratilo balíček s ovládacími tlačítky stahování oken a zrcátek s intergovaným ovládáním sklápění zrcátek:
Pak jsem ale narazil na extra tlačítko sklápění (osobně se mi líbí víc, než záslepka) za dobrý peníz a fungl nové
Tudíž jsem mohl kousek popojet. Posledlo se mi koupit celou dveřní kabeláž
Čili komplet s patřičným konektorem (jen využitý pro vypínání objemového alarmu), takže jen rozplést, vycvakat piny (jeden teda nakrimpovat, shodou okolností jsou stejná, jako v konektoru zrcátka), nacvakat do konektrů v autě, esteticky omotat izolačkou...
Levé zrcátko jsem měl připravené, takže přehození dílem okamžení, byť výměna zrcátka bez demontáže tapecu je to trochu gynekologie, ale jde to.
Překonfiguruju dveřní moduly (přítomno el. sklápění zrcátek) a
Zkouška - HEUREKA - (levé zrcátko) funguje, krásně vrčí a mává.
Pravé zrcátko jsem bohužel, nic zlého netuše, koupil sice za dobrý peníz, ale je mi k ničemu, je menší.
Říkal jsem si, že není nic ztraceno, rozeberu původní levé zrcátko z mého auta, rozeberu nové menší pravé - srovnám, mrknu, jak je sklápění řešené a určitě půjde motorek sklápění přehodit.
A ono houby! Tělo zrcátka je jinak řešené - u el. sklopných tvoří kloub vlastně motorek, u manuálně sklopných je kloub součástí těla zrcátka.
Zrcátka jsem si přinesl dom (viz fotky na dětských puzzlíkách

) a má svatá žena se mě jen nevinně dotázala, jestli jako odteď budu nosit po částech domů celý auto
Tak si říkám, že byla na dovolený, když jsem dodělával roletky do zadních tapeců
A aby těch špatných zpráv nebylo málo, tak jsem zjistil, že osvětlení v zrcátku je jeden celek, aby do něj nezatékalo - tudíž nejde vyměnit samostatně žárovku :-/ za LEDku.