U staré firemní felicie to tak bylo, že jakmile se dal blinkr, tak problikly dálkové ! tak už to tak není bo ani filcka neníDany píše:Často se mi stává při vyhazování blinkru

U staré firemní felicie to tak bylo, že jakmile se dal blinkr, tak problikly dálkové ! tak už to tak není bo ani filcka neníDany píše:Často se mi stává při vyhazování blinkru
já taky, ale ta situace vypadá následovně: v rychlosti cca 130 km/h "brzdím" levý pruh při předjíždění pomalejších a za mnou už z velké dálky bliká šílenec abych uhnul, tak dám levý blinkr a v klidu dokončím předjíždění .. za mnou ať se třeba po**reihrdlick píše:....... Pokud tedy někdo brzdí levý pruh, tak stačí dát levý blinkr a je to !!! Já to tak taky už dělám !
Tak to se mi stává docela často, předjíždím na D1 130/140 za mnou bliká jak pominutej tak mu uhnu, ale protože předjíždí fura aut mě tak nemohu zase předjet já např. 120L nebo nákladák-tj pak děs běs.Mira píše:.........rychlosti cca 130 km/h "brzdím" levý pruh při předjíždění pomalejších a za mnou už z velké dálky bliká šílenec abych uhnul, tak dám levý blinkr a v klidu dokončím předjíždění .. za mnou ať se třeba po**re(samozřejmě uhnu pokud mám kam a vím, že nebudu muset vzápětí brzdit za kamionem na 90 km/h)
To jsem si taky jednou říkal ... tenkrát jsem si jel takhle ve felícii po D5...když tu náhle... Předjížděl jsem dva kamiony, který jely těsně za sebou a najednou se ze zadu přiřítil nějakej magor a začal na mě blikat. A protože se mi moc nechtělo to v tý rychlosti poslat mezi ně, tak jsem je v klidu předjel ("......ať si bliká!") a zařadil se do prava. Jenomže ten č...k mě předjel a TĚSNĚ přede mnou dupnul na brzdu!!! Fakt super zážitek. Málem jsem vystoupil předním sklem jak jsem brzdil. Borec si udělal dobře, šlápnul na plyn a zmizel, ale mě z toho tenkrát hrůzou slezly všechny vlasyjamaka píše:neviem preco by som mal uhnut - nech blika aj ....... ?
...a nebo vytáhne pistoli a zastřelí mě přes zavřený dveřeDamon píše:JJ to je taková zvláštní odrůda ale běda že by jsi ho dojel na křižovatce a vystoupil tak už takovej machr není.
Aspoň by si prostřelil oknoRadek 1.8 16V píše:...a nebo vytáhne pistoli a zastřelí mě přes zavřený dveřeDamon píše:JJ to je taková zvláštní odrůda ale běda že by jsi ho dojel na křižovatce a vystoupil tak už takovej machr není..
Damon píše:Jestli je za tebou 30cm tak buď v poho páč ty brzdovky už stejně nevidí.
No kdybych vystoupil já, tak se ze mě nikdo nepose*eDamon píše:JJ to je taková zvláštní odrůda ale běda že by jsi ho dojel na křižovatce a vystoupil tak už takovej machr není.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti