Rudo píše:Mas znizeny podvozok? Teda pruziny? Dik za odpoved.tomason píše:myslíš takhlevčera sem nestíhal no
Focki je to přesně tak !!!!!FOCKI píše:to mi neříkejte nebo mě ukecáte![]()
![]()
rask píše:Chcel by som si kupit 17" elektrony a rozhodujem sa medzi roznymi znackami. Ake mate skusenosti s kvalitou jednotlivych znaciek. Chcel by som, aby vydrzali co najviac, nie aby boli po dvoch rokoch krive.....
Mate niekto skusenosti so znackou ALUTEC?
misoo píše:ja by som kupil jednoznacne od Koisovcov TeamDynamics Motorsport - ProRace 1.2
http://www.teamdynamicsracing.com/compe ... wheels.htm
su to kovane profi disky su lahsie a pevnejsie ako originalne fordacke ! pouzivaju ich aj vo svojom vrcharskom specialy.
17-ky vyjdu 5.250 skk bez DPH /ks, dodacia doba 1 mesiac, ET a pocet dier lubovolne, farba biela, strieborna, antracit, cierna, zlata...![]()
GHIA píše:Dobrý den.Mám zájem si koupit tyhle kola v nabízené velikosti 7x16 ET40 a dát na ně letní pneu 205/50 R16 a zajímalo by mě jaké je stanovené ET od výrobce v téhle velikosti a popřípadě jestli kola budou pasovat v pořádku aniž bych musel nějak něco upravovat?Vím,že asi litá kola se tady řešila mnohokrát,ale nechodím sem zas tak často,tak bych prosil některý co rádi píší negativní odpovědi hned na začátku,jestli by odpověděli radši bud ano,nebo né.Děkuji
Jinak mám FORD FOCUS r.v.1999 1.8 16V 85Kw benzín,tmavě zelená metalíza
Tak tak, přesně tak, já mám taky ET38 R16 205/45. Mám je tak akorát s karosérii (nevyčuhují a ani nejsou zalezlý).chmelko píše:GHIA:neverím, že táto informacia tu nieje,,fakt..pozri moju galeriu, pri 7,5J disku je hranica okolo 38ET..konfigurator tiež nemožeš brat vážne, ak sa chceš držat striktne TP..
chmelko píše:GHIA:neverím, že táto informacia tu nieje,,fakt..pozri moju galeriu, pri 7,5J disku je hranica okolo 38ET..konfigurator tiež nemožeš brat vážne, ak sa chceš držat striktne TP..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host