Jo je po starostech , máme folie a celá rodinka chrochtá blahem ! Dnes jsem jezdil sám a klimu jsem skoro nezapínal . Max spokojenost.Skubi píše:no a je po starostech![]()
![]()
Pokud budou spokojení i poldové a na STK když uvidí atesty a homologace

Jo je po starostech , máme folie a celá rodinka chrochtá blahem ! Dnes jsem jezdil sám a klimu jsem skoro nezapínal . Max spokojenost.Skubi píše:no a je po starostech![]()
![]()
Malou unavte pres den - nenechte ji spat treba po obede. Kdyz pojedete v noci, tak slunko nebude svitit a unavena mala bude v aute spat, zvlast, kdyz pojedes rovnomerne - motor si bude pobroukavat ukolebavku. Nesmis vsak usnout jako ridic. Ja jsem na zastavkach pil vodu se sumivym aspirinem a sumivym vitaminem C. Take jsem pojidal takove vitaminavo bonbony - solenoidovy tvar (mala pneumatika).opicak píše:No malá měla v březnu rok a já chci letos zkusit Chorvatsko. Je to risk, ale snad vyjde. Mám to naplánované na září a jízda v noci. Přitelkyně neřídí, tak to mám na bedrech. Když nezabere prášek u malé, tak si zobnu já - něco na nervy.Kvalitní sluneční clony sháním taky z tohohle důvodu.
Dovolené s ročním dítětem se neboj, vřele doporučuji.opicak píše:No malá měla v březnu rok a já chci letos zkusit Chorvatsko. Je to risk, ale snad vyjde. Mám to naplánované na září a jízda v noci. Přitelkyně neřídí, tak to mám na bedrech. Když nezabere prášek u malé, tak si zobnu já - něco na nervy.Kvalitní sluneční clony sháním taky z tohohle důvodu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů