pokud by ti na miste nestrikaly na strechu tak pri 80kmh a nedejboze na dalnicic by to strikalo tak akorat na sterace v klidove poloze. Takhle je to v poradku, pokud chces ostrikovat na miste cudlik jen mackej z lehka a bude vse ok. Myslim ze uz pri 30kmh ostrikovace strikaji jen na skloondrass píše:Tak mám nové trysky ostřikovačů na autě ale stříká mě to až na střechu (skoro na celou) a zasáhne to i trošku boky, lze to nějak kalibrovat? U těch starých, původních ostřiků šly natáčet trysky a tím si nastavovat směr a úhel střiku. Tady u těch nových jsem na nic nepřišel. Možná, že při jízdě se ten roztřik sfoukne víc na okno ale při stání to stříká fakt pod špatným úhlem. Jetli ty US ostřiky nejsou defaultně dělaný na jiný úhel čelního skla...![]()
Zkusil jsem napsat mail do BrnoCar, jestli je mají, nebo objednají, za kolik...Adow píše:Zajímalo by mě, jestli by mi to u zdejšího dealera objednali.. A za tuto cenu..
cyrilsucek píše:Dneska jsem byl v BrnoCar a vyzvednul jsem si objednané trysky ostřikovače. Objednával jsem podle čísla 1102482. Cena je 165 Kč/ks bez DPH. Dostal jsem slevu 20%, jelikož mám auto starší 5 let (slevový program na origo díly, dá se to najít na fordoriginalnidily). Tím pádem celková cena za pár je 316 Kč.
Omluvte kvalitu fotek - je to mobilem, nemám po ruce nic lepšího.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů