jinak asi to bude ucinnejsi no...si to taky nemoh najit pred pul rokem?
 ty dva a pul litru navic bych tehda dal...ted uz na to prdim

To by člověk jen pořád brzdil motorem a jezdil na volnoběh, jinak se mi to zdá kravina a jen snaha očernit systém za účelem vyzdvihnutí toho elektronickýho. Budu to muset zkusit někdy naživo, na volnoběh tam kape tolik a tolik a když zvednu otáčky, kolik tam kape pak.
  To by člověk jen pořád brzdil motorem a jezdil na volnoběh, jinak se mi to zdá kravina a jen snaha očernit systém za účelem vyzdvihnutí toho elektronickýho. Budu to muset zkusit někdy naživo, na volnoběh tam kape tolik a tolik a když zvednu otáčky, kolik tam kape pak.

Přidání aditiv je určitě dobré a spoléháni se na to, že systém vstřikování LPG vše vyřeší za mě a nezaklepu ventily, no každého věc. Mně vyjde 0,5l aditiva na cca 5000km tzn. 4haléře na 1km, což za svůj klid duše dám
 Přidání aditiv je určitě dobré a spoléháni se na to, že systém vstřikování LPG vše vyřeší za mě a nezaklepu ventily, no každého věc. Mně vyjde 0,5l aditiva na cca 5000km tzn. 4haléře na 1km, což za svůj klid duše dám  

Tím ošetřuje jak vstřikovače, tak spalovací prostor i ventily rovnoměrně.
  Tím ošetřuje jak vstřikovače, tak spalovací prostor i ventily rovnoměrně. No budu šetřiti a na konci roku se rozšoupnu
  No budu šetřiti a na konci roku se rozšoupnu  

ale příznam se že diskusi z jiného státu bych si rád přečetl.
 ale příznam se že diskusi z jiného státu bych si rád přečetl.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host