silverwolf píše:Tak jsem mu napsal, že by byl zájem a tady je odpověď:
Dobrý den,
Toto auto je stále na prodej. Auto se nachází v Cambridge, Anglie , protože odtud jsem. Dovolte, abych zacal s obecným popisem auta. Vuz je v bezvadném stavu, nikdy se nepodilel na zadne nehode,je bez škrábancu a ve vybornem technickem stavu. Jsem 59 roku starý, a já nikdy nekourili. Má Servisni knizku a všechny kontroly byly provedeny ve znackovem servisu. Vuz jsem zakoupil v Praze a má ceské doklady.
Cena, kterou doufám, že k získání je 140000 KCZ vcetne expedice poplatku ve vaší zemi. Obdržíte auto na vaši adresu, takže nemusíte nikam chodit, aby si to.
Pokud mluvíte anglicky, mužete volat moje dcera na 0044 122 391 1019.
Pokud se nemužeme setkat tvárí v tvár, mohu také kontaktovat na ICQ nebo Jabbim se mnou na mé webové kamery.
Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
Máte-li zájem napište mi e-mail .
M Arthur Mores
Mám naprosto stejnou odezvu na inzerát - Dacia Duster, 15 000 km, loňská za 110 tisíc (!!!!)
Dobrý den,
Toto auto je stále na prodej. Auto se nachází v Cambridge, Anglie , protože odtud jsem. Dovolte, abych zacal s obecným popisem auta. Vuz je v bezvadném stavu, nikdy se nepodilel na zadne nehode,je bez škrábancu a ve vybornem technickem stavu. Jsem 59 roku starý, a já nikdy nekourili. Má Servisni knizku a všechny kontroly byly provedeny ve znackovem servisu. Vuz jsem zakoupil v Praze a má ceské doklady.
Cena, kterou doufám, že k získání je 110000 KCZ vcetne expedice poplatku ve vaší zemi. Obdržíte auto na vaši adresu, takže nemusíte nikam chodit, aby si to.
Pokud mluvíte anglicky, mužete volat moje dcera na 0044 122 391 1019.
Pokud se nemužeme setkat tvárí v tvár, mohu také kontaktovat na ICQ nebo Jabbim se mnou na mé webové kamery.
Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
Máte-li zájem napište mi e-mail .
M Arthur Mores