Autovysavače
- Tibi
- .
Re: Autovysavače
mam ten isty black and decker a je to proste kvalita a je vysavanie s nim je jedna radost ..mal som predtym... lacny smejd a zhorel az dva...s tymto povysavam svojho fofa...nasledne moj brat 5er bawo a nic sa nedeje...vyklepe sa filter a odlozi sa 

- matys
- Pokročilý
Tibi zdravím .........Píšeš , že máš Blac and Decker , můžeš napsat i další značení ? Tento výrobce má i další typy.........ACV 1205 , AV 1205 , PAV 1205 . Který z nich máš ?
Díky .
Díky .
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- globe
- Test driver
matys: mel jsem PAV1205, a nemohl jsem si stezovat .. az obcas na to prehrejvani, ale to bude asi u kazdyho vysavace

- killerhammer
- Test driver
neviem, ja ked vidim ten saci vykon 11W, tak k tomu nemam nejaku doveru
to povysava fakt len lahky prach
na rozdiel od klasickych vysavacov so sacim vykonom aj 450W

to povysava fakt len lahky prach

na rozdiel od klasickych vysavacov so sacim vykonom aj 450W

- globe
- Test driver
KH: no rekl bych, ze ten udaj vykonu dost zkresluje, me to bohate stacilo i na vysavani kaminku, chlupu/vlasu atd.. tah to ma docela slusnej .. 

- Quickie
- Moderátor
neni témy kde by KH nevytiahol na pľac watty 

- globe
- Test driver
Quickie:

- killerhammer
- Test driver
snad ma nexcete za to zasa zdrbat

- matys
- Pokročilý
kh......v pohodě , každý má nějakou úchylku . ( v legraci )
.........všiml jsem si , že máš pěknou SPZku ,samá EEEčka , už jako v potravinách . Ale nemá Fordík také tolik závad ,že ?
.........všiml jsem si , že máš pěknou SPZku ,samá EEEčka , už jako v potravinách . Ale nemá Fordík také tolik závad ,že ?
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- killerhammer
- Test driver
ta znacka presne vyjadruje moj vztah k tomu autu 

-
- Nováček
Tak jsem ještě různě na internetu pročítala diskuse k těm vysavačům black and decker a našla jsem tohle:
- nepochopím, že je šňůra napájení tak tvrdá, špatně se ohýbá, díky tomu je horší manipulace s luxem,
- navíc je nic moc udělanej ten bajonet do zapalovače, sám se občas trochu povysune při živějšim luxování, takže se stává, že lux najednou přestane jít,
- na přední části je vysunovací štěrbinová hubice, ta by mohla jít hůř vysunout, nebo by mohla mít nějakou západku, protože občas, když člověk na ni víc zatlačí, zasune se
Jaké máte zkušenosti? Ještě jednou moc díky.
- nepochopím, že je šňůra napájení tak tvrdá, špatně se ohýbá, díky tomu je horší manipulace s luxem,
- navíc je nic moc udělanej ten bajonet do zapalovače, sám se občas trochu povysune při živějšim luxování, takže se stává, že lux najednou přestane jít,
- na přední části je vysunovací štěrbinová hubice, ta by mohla jít hůř vysunout, nebo by mohla mít nějakou západku, protože občas, když člověk na ni víc zatlačí, zasune se
Jaké máte zkušenosti? Ještě jednou moc díky.
- Anndy
- Test driver
Ja som kupil minuly rok taky nejaky noname v akcii v lidli za 14 € a som s nim spokojny. Je schopny povysavat naraz focusa aj octaviu, bez zahriatia, ci inych anomalii. Tah je tak akurat, ze sa s nim da vysavat - vysaje to aj kamienky, aj prach, ci vlasy.
- Infinter
- Zkušený
Já jsem to kupoval tátovi v makru, něco kolem 500, se zásuvkou do zapalovače.. Sice to bordel vysálo, ale nějak se nevyfiltroval tam kde měl, takže to tem prach jen zvířilo a auto pak vypadalo ještě davkrát hůř.. Jesli ho někdo chce, tak mu ho věnujiZdenule píše:Tak jsem ještě různě na internetu pročítala diskuse k těm vysavačům black and decker

-
- Nováček
Ono záleží od toho, či chceš auto len zbaviť bežnej nečistoty alebo kompletne vyluxovať. Osobne preferujem bytový vysávač, pretože ten je na kamienky, prach a nečistoty asi najlepší, avšak na vbité špiny mám jedno eso v rukáve. Z tých tvrdých koberčekov to nevysaje ani neviem aký vysávač, kedysi som používal kefku s vysávačom, teraz už iba túto malú srandu. Podstatné je, že v spodnej časti má rotačnú kefu, ktorá pekne ten prach a špinu, ktorá z koberca nechce ísť von rozvíri a nadvihne, vysávač to potom už iba vsaje do vnútra. Z prednej časti sa dá napojiť ešte hadica so štrbinovým nádstavcom, takže sa s tým dostanem aj popod a veľa sedadiel. http://www.12volt.sk/autoelektro/cisten ... savac.html
- Tibi
- .
matys píše:Tibi zdravím .........Píšeš , že máš Blac and Decker , můžeš napsat i další značení ? Tento výrobce má i další typy.........ACV 1205 , AV 1205 , PAV 1205 . Který z nich máš ?
Díky .
sorry zabudol som na tuto temu
http://www.rucninaradi.net/elektricke-r ... decker.php
mam tento a je to pecka